Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα - Εκδήλωση χορού από την σχολή Motion Revolution

Πάτρα - Εκδήλωση χορού από την σχολή Mot...

Την Τετάρτη 1/7, στις 19:30

Η σχολή Messatis Motion Revolution με αφορμή την ολοκλήρωση μιας πολύ δημιουργικής χρονιάς, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τετάρτη 1/7, στις 19:30 στον Πολυχώρο «Εις το Έπακρον».

Εκεί τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, Yoga και Zumba της σχολής θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους, σε μια όμορφη εκδήλωση, προκειμένου να κλείσει η χρονιά το ίδιο όμορφα και εντυπωσιακή όπως ήταν και η φετινή χειμερινή περίοδος.

Τα μέλη του Δ. Σ. καθώς και οι δάσκαλοι της σχολής εύχονται δημοσίως καλό καλοκαίρι και ανανεώνουν το ραντεβού για την 1η Σεπτεμβρίου.

Η σχολή, λειτουργώντας μόλις από το 2010, έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τόσο στον αριθμό των μελών που απαρτίζουν τη σχολή, όσο και στα events στα οποία έχει πάρει μέρος.

Συγκεκριμένα, έχει διοργανώσει ένα διασυλλογικό διαγωνισμό χορού το 2013, έχει πάρει μέρος με μεγάλη επιτυχία στο Rythmic Gymnastic Elite Cup το Μαρτιο του 2015 στο Ολυμπιακό Χωριό και έχει συμμετάσχει στην Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, στις 21 Ιουνίου 2015 καθώς και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight