Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλάζουν οι διαθέσεις του καιρού ενόψει τριημέρου - Στη ...θάλασσα με 30 βαθμούς τη Δευτέρα

Αλλάζουν οι διαθέσεις του καιρού ενόψει ...

Αναλυτικές προγνώσεις

Οι βροχές των προηγούμενων ημερών, δίνουν τη θέση τους σε συννεφιά την Παρασκευή, που σταδιακά θα μετατραπεί σε ηλιοφάνεια και θα συνοδευτεί από άνοδο της θερμοκρασίας.

Μπορεί να μας τα χάλασε ο καιρός τις προηγούμενες μέρες, όμως, αρχής γενομένης από την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση, που θα επιτρέψει σε όλους τους τυχερούς, να κάνουν τις εξορμήσεις τους, κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που σηματοδοτεί τον ερχομό του καλοκαιριού.

Εξασθενούν οι βροχοπτώσεις την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται καλοκαιρία και θερμοκρασίες γύρω στους 30 βαθμούς.

Σάββατο 30-05-2015:

Καιρός: Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια,την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στην Πελοπόννησο και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών.

Άνεμοι: Στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. 
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. 

Κυριακή 31-05-2015

Καιρός: Γενικά αίθριος τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 
τοπικά 5 Μποφόρ. 
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές

Δευτέρα 01-06-2015

Καιρός: Αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια κατά τόπους θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. 
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις