Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένας χρόνος χωρίς τη Ντέπυ Μαντά

Πάτρα: Ένας χρόνος χωρίς τη Ντέπυ Μαντά

Εκδήλωση μνήμης για την ψυχή του βιβλιοπωλείου Discover

Για την αείμνηστη Ντέπη Μαντά, την ψυχή του βιβλιοπωλείου Discover με αφορμή την συμπλήρωσης ενός έτους από την απρόσμενη φυγή της η οικογένεια της, το βιβλιοπωλείο και οι φίλοι της θα τιμήσουν την μνήμη της, την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 8:00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Βυζαντινό, σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν, ο  Σταύρος Κουμπιάς, Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, η Ειρήνη Λιάμπα, ψυχολόγος και ο Κώστας Λογαράς, Συγγραφέας.

Θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση η Κα Δώρα Πετρίδη στο τραγούδι με την συνοδεία του Κου Γιώργου Δίπλα στο πιάνο σε αγαπημένα κομμάτια της Ντέπης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί video που ετοίμασε ο  Χρήστος Τσάμης, μία φωτογραφική διαδρομή στη ζωή της και στους χώρους που πέρασε και θα μιλήσουν για την ίδια, άνθρωποι των γραμμάτων καθώς και δικοί της άνθρωποι.

Λόγια αγάπης γραμμένα από ξεχωριστούς φίλους της όπως και σκέψεις και συναισθήματα από κείμενα της Ντέπης, θα διαβάσουν οι κυρίες Μαίρη Σιδηρά και Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις