Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άλκη Ζέη και Σταύρος Θεοδωράκης τα είπαν στο φουαγιέ του ξενοδοχείου στην Πάτρα

Άλκη Ζέη και Σταύρος Θεοδωράκης τα είπαν...

Επρόκειτο για μία τυχαία συνάντηση αλλά και μία συζήτηση που ακολούθησε, εφ' όλης της ύλης

Μία ανέλπιστη συνάντηση έγινε στην Πάτρα το πρωί της Πέμπτης 14 Μαίου 2015.

Συναντήθηκαν η αγαπητή βετεράνος συγγραφέας Άλκη Ζέη και ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος βρέθηκε στην Πάτρα, στο πλαίσιο επίσκεψης του (παρακολούθησε τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου το βράδυ της Τετάρτης).

Επρόκειτο όπως αναφέρει και το σάιτ των εκδόσεων Μεταίχμιο, για μία τυχαία συνάντηση εφ' όλης της ύλης που έγινε στο φουαγιέ του ξενοδοχείου Achaia Beach.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η κυρία Άλκη Ζέη που είχε μία γεμάτη, «μεγάλη» μέρα στην Πάτρα καθώς αναγορεύτηκε σε Επίτιμη Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ παρέστη και σε εκδήλωση προς τιμήν της στο Λιθογραφείον από την Γωνιά του Βιβλίου, φορούσε μία ωραία χειροποίητη μπλούζα που της έκανε δώρο η Όλγα Νικολοπούλου του «Πολύεδρου».

Η Όλγα Νικολοπούλου και ο Κωστής Καπέλας έχουν πολύχρονη φιλία με την κυρία Ζέη, η οποία έχει πάει πολλές φορές στο Πολύεδρο για την παρουσίαση βιβλίων της και για να μιλήσει για βιβλία άλλων συγγραφέων αλλά και για να επισκεφθεί σχολεία της περιοχής.

Μάλιστα λέγεται πως η κυρία Άλκη Ζέη έκανε και χιούμορ λέγοντας πως με το χειροποίητο τιρκουάζ μπλουζάκι που της χάρισε η Όλγα Νικολοπούλου και φόρεσε, ήταν σαν να «ντύθηκε Ποτάμι».

Ταιριαστή η ατάκα αφού συναντήθηκε και με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος της μίλησε με πολλή αγάπη και σεβασμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight