Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με ποιον τσάταρε από το κινητό ο Βαρουφάκης μέσα στη Βουλή;

Με ποιον τσάταρε από το κινητό ο Βαρουφά...

"Η κόρη μου είναι ο αυστηρότερος κριτής μου!"

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών, αφού καταφέρνει να προσελκύει το ενδιαφέρον εντός και εκτός Ελλάδας με κάθε του κίνηση. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών είναι ο αγαπημένος και των ξένων δημοσιογράφων, που παρακολουθούν στενά τα βήματά του και τον έχουν αναδείξει ως το κορυφαίο πρόσωπο της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη και σήμερα,με αφορμή τις φωτογραφίες του Γιάνη Βαρουφάκη που κυκλοφόρησαν από τη Βουλή, όπου φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο και να στέλνει γραπτά μηνύματα.

Ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Guardian, Graeme Wearden, έσπευσε να ποστάρει τις επίμαχες φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο twitter, αναρωτώμενος: “Με ποιον μιλούσε νωρίτερα ο Βαρουφάκης;”.

 


Ακολούθησαν διάφορα σχόλια χρηστών, ανάμεσα στους οποίους και ο ίδιος ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, που απάντησε χωρίς δισταγμό και με χιούμορ στο ερώτημα του δημοσιογράφου.

“Αφού ρωτάς: στην κόρη μου! (τον αυστηρότερο κριτή μου)”, έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος όπως φαίνεται παρακολουθεί στενά τα social media.

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight