Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι απαντά ο Αργύρης Ντινόπουλος για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Φώτη Κουβέλη- Μιλάει για κάμερα ρουφιάνα!

Τι απαντά ο Αργύρης Ντινόπουλος για τις ...

Προκλητικής και η επεξήγηση

Εξηγήσεις, με γραπτή του ανακοίνωση, δίνει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος αναφορικά με το σάλο που ξέσπασε έπειτα από δηλώσεις του στις οποίες υποστήριξε ότι ο κ. Κουβέλης "πληρώθηκε καλά".

Ο κ. Ντινόπουλος αναφέρει ότι το βίντεο είναι προϊόν υποκλοπής και υποστηρίζει πως αυτό που εννοούσε ήταν ότι «ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά !») από τον ΣΥΡΙΖΑ που, αφού τον έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα ! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά ! ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που, αφού τον έβαλαν (μαζί με τον Καμμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που - στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις