Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινός 93χρονος ο δεύτερος στον κόσμο στα 200 μέτρα αγώνων βετεράνων αθλητών

Πατρινός 93χρονος ο δεύτερος στον κόσμο ...

Τιμητική εκδήλωση από τον Δήμο

Ένας πατρινός 93χρονος, ο Ανδρέας Πολυχρονόπουλος, όχι μόνο εξακολουθεί να κάνει πρωταθλητισμό στον στίβο, αλλά απέσπασε μια σημαντική διεθνή διάκριση καθώς βγήκε 2ος στου ςπαγκόσμιους αγώνες βετεράνων στα 200 μέτρα.  Σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, στις 3 μ.μ. ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα απονείμει δημόσιο έπαινο στο Σύλλογο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΕΒΑΣ) και τιμητική πλακέτα στον 93χρονο  βετεράνο αθλητή στίβου μέλος του Συλλόγου Ανδρέα Πολυχρονόπουλο, που διακρίθηκε σε διεθνείς αγώνες βετεράνων (3ος σε Πανευρωπαϊκούς κλειστού στα 60 μ. και 2ος σε Παγκόσμιους στα 200 μ.).

«Ο ΣΕΒΑΣ –δήλωσε ο Δήμαρχος- είναι αξιέπαινος για την πλούσια δράση που έχει αναπτύξει διευρύνοντας τα χρονικά όρια ενεργητικής συμμετοχής στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, χωρίς δυστυχώς την παραμικρή βοήθεια από το επίσημο κράτος.

Στο πρόσωπο του πρωτοπόρου και μεγαλύτερου σε ηλικία μέλους του  Ανδρέα Πολυχρονόπουλου τιμούμε συμβολικά όλους τους βετεράνους αθλητές στίβου της πόλης μας, όχι μόνο για τις σπουδαίες διακρίσεις τους στους διεθνείς στίβους, αλλά και γιατί  αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αγωνιστικότητας για την κοινωνία και ιδιαίτερα για τη νεολαία μας».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight