Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Κηρύσσεται σεισμόπληκτη η περιοχή -Αρχές της άλλης εβδομάδας υπογράφεται η απόφαση Χρυσοχοΐδη

Αιγιάλεια: Κηρύσσεται σεισμόπληκτη η περ...

Έτοιμες οι δυο σχετικές αποφάσεις

Σεισμόπληκτος στο σύνολό του κηρύσσεται την άλλη εβδομάδα, με σχετική Υπουργική Απόφαση Μ. Χρυσοχοΐδη, ο Δήμος Αιγιαλείας.

Σύμφωνα με το filodimos.gr oι δύο σχετικές αποφάσεις που έχουν φτάσει στα υπουργικά γραφεία προς υπογραφή, σχετίζονται η μία με τα δημόσια κτίρια και η άλλη με τα ιδιόκτητα κτίσματα, όπως εξάλλου προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Την είδηση επιβεβαιώνει ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Θανάσης Νταβλούρος ο οποίος τόνισε πως είχε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Σιμόπουλο αλλά και τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σκρέκα, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως στις αρχές της άλλης εβδομάδας, ίσως και τη Δευτέρα, θα πέσουν οι υπογραφές ώστε πλέον και επίσημα ο δήμος σε όλη του την έκταση να κηρυχθεί από την Πολιτεία σεισμόπληκτος, μετά την κήρυξή του τις προηγούμενες μέρες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Τα οφέλη που θα προκύψουν για την περιοχή αλλά και ειδικότερα για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας, θα αναφέρονται ρητά μέσα στη σχετική ΚΥΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις