Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άφησε και φιλοδώρημα ο Αλβανός κακοποιός στον ταξιτζή

Άφησε και φιλοδώρημα ο Αλβανός κακοποιός...

Τι κατέθεσε στις Αρχές ο οδηγός που τον μετέφερε από το Μικρολίμανο

Στις αστυνομικές Αρχές κατέθεσε ο ταξιτζής με το όχημα του οποίου αποχώρησε ο Αλβανός κακοποιός από το Μικρολίμανο μετά την ένοπλη επίθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Άρη Δοροβίτση, δεν είχε καταλάβει τι συνέβη μέχρι που ο πιστολέρο μπήκε στο ταξί στη θέση του συνοδηγού και του κόλλησε το καλάσνικοφ στο στομάχι. Του ζήτησε να κατευθυνθούν προς την Ευελπίδων, αλλά λίγο μετα τον Άρειο Πάγο του είπε να σταματήσει σε μια πλατεία, όπου έχει πιάτσα ταξί.

Το ταξίμετρο έγραφε 22,50 ευρώ. Του έδωσε 30 ευρω και πριν κατέβει του είπε να του δώσει το τηλέφωνό του. Αν και ο ταξιτζής αρνήθηκε δεν ήταν σε θέση να μην το κάνει. Ο κακοποιός του τηλεφώνησε από το κινητό του για να βεβαιωθεί ότι είναι σωστό το νούμερο και του είπε: «Ξέρεις τι σημαίνει αυτό». Βγήκε απο το ταξί επιβιβάστηκε σε άλλο και εξαφανίστηκε.

Ο κ. Δοροβίτσης δήλωσε ακόμη ότι ο 50χρονος ταξιτζής φοβισμένος δεν μίλησε σε κανέναν μέχρι που έμαθε ότι συνελήφθη ο Αλβανός και ττου τηλεφώνησε.

Συνοδεία του δικηγόρου του πήγε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση. Στους αστυνομικούς είπε ότι ήταν τρομοκρατημένος και δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτα.

Η αστυνομία αναζητά τον δεύτερο ταξιτζή και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για συνεργό του Αλβανού κακοποιού, με τον οποίο επικοινώνησε για να ζητήσει βοήθεια μετά το μακελειό.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις