Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία - Βαρβάσαινα: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβολεί και πετά πέτρες σε ΙΧ αυτοκίνητα

Ηλεία - Βαρβάσαινα: Ελεύθερος σκοπευτής ...

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου γλίτωσε απο θαύμα

Τύχη βουνό είχε ο Βασίλης Μπάντιος από την Ολυμπία, που χθες το πρωί, έπεσε θύμα του… ελεύθερου σκοπευτή, στο ύψος της Βαρβάσαινας. Η εμπειρία του, ήταν αυτή που τον γλίτωσε, καθώς, όταν μετά τον δυνατό θόρυβο το παρμπρίζ του αυτοκινήτου άρχισε να διαλύεται, ο ίδιος οδήγησε με προσοχή μέχρι τον κόμβο της Βαρβάσαινας και σταμάτησε το αυτοκίνητο με ασφάλεια.

Πριν δυο χρόνια, δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί, είχαν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, όταν άγνωστος δράστης, πυροβολούσε - ενίοτε πετούσε και πέτρες - κατά διερχόμενων οχημάτων, σπάζοντας τους τα παρμπρίζ. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις ήταν ο πυροβολισμός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που μετέφερε μαθητές αλλά και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε έγκυος και υπέστη σοκ.

«Θα μπορούσα να σκοτωθώ…»

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί, γύρω στις 8:00, όταν ο Βασίλης Μπάντιος, ερχόταν στον Πύργο για δουλειές και ψώνια. «Εν κινήσει, ενώ βρισκόμουν στην κατηγόρα, άκουσα ένα δυνατό θόρυβο, χωρίς να καταλάβω από πού ήρθε και αμέσως το παρμπρίζ ράγισε και άρχισε να θρυμματίζεται. «Μαύρισε» και δεν έβλεπα τίποτα.

Οδήγησα σιγά - σιγά μέχρι τον κόμβο, σταμάτησα δεξιά και έσπασα τελείως το τζάμι για να μην πέσει πάνω μου και για να μπορέσω να φτάσω ασφαλής στον Πύργο» εξηγεί ο ίδιος, μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς» για την περιπέτειά του, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διευκρινίσει αν πρόκειται για πυροβολισμό ή πέτρα, πέραν του ότι η θραύση δεν έγινε από χαλίκι προπορευόμενου οχήματος - κάτι που συνηθίζεται - αφού μπροστά του δεν υπήρχε άλλο όχημα. «Ευτυχώς που δεν τα έχασα. Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί…», σημειώνει ανακουφισμένος.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις