Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στέκονταν πίσω από την πόρτα για να ταξιδέψουν αλλά...

Πάτρα: Στέκονταν πίσω από την πόρτα για ...

Συνελήφθησαν δύο παράνομοι μετανάστες

Δύο  παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι παραπάνω, σε διενεργηθέντα έλεγχο σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν σε εμφανές σημείο εντός του επικαθήμενου να στέκονται πίσω από την πόρτα, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας.

 

Επίσης, δύο (02) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες βράδυ στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, εντοπίστηκαν κρυμμένοι εντός του επικαθήμενου, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Δύο (02) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες βράδυ εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο εντοπίστηκαν να επιχειρούν να επιβιβαστούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Επιπροσθέτως ο ένας εκ των ανωτέρω συλληφθέντων διαπιστώθηκε ότι έφερε κρυμμένη στην παλάμη του αριστερού άνω άκρου του μία λάμα από μαχαίρι μήκους 9,5cm και πλάτους 1,6cm.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις