Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη ο Αλβανός μακελάρης - Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε μέσα σε πέντε μέρες στα ίχνη του

Συνελήφθη ο Αλβανός μακελάρης - Πώς η ΕΛ...

«Δεν πίστευε ότι θα τον πιάσουμε. Όλες αυτές τις μέρες κυκλοφορούσε άνετα στην Αθήνα» τονίζει αξιωματικός της Ασφάλειας

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε χθες ο Αλβανός μακελάρης, ο οποίος είχε ανοίξει πυρ μέσα σε μπαρ στον Πειραιά. Τώρα αναζητούνται συνεργοί του. Συγκεκριμένα, τους δύο συνεργούς του 31χρονου Αλβανού μακελάρη Αρμπέρ Μπάκο, οι οποίοι φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην πορνεία και την προστασία καταστημάτων, αναζητούν οι αστυνομικοί μετά την κινηματογραφική σύλληψη του πιστολέρο το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γουδί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας γνωρίζουν την ταυτότητα των δύο συνεργών του 31χρονου Αλβανού όμως παρά τις έρευνες που έκαναν στα σπίτια και τα σημεία όπου συχνάζουν δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Ο Μπάκο στους αστυνομικούς δεν είπε πολλά καθώς όλα δείχνουν πως δεν περίμενε πως θα τον βάλουν στο χέρι. Ο 31χρονος Αλβανός δεν είπε το παραμικρό για τους ομοεθνείς του και μέχρι στιγμής κρατάει αρνητική στάση.

 

Αξίζει να τονιστεί πως οι αστυνομικοί ψάχνουν τα δύο καλάσνικοφ και το πιστόλι που κουβαλούσε πάνω του ο Αλβανός μακελάρης και για το λόγο αυτό έβαλαν και στο παιχνίδι της αναζήτησης του οπλισμού και το Λιμενικό. 

Χθες αργά το απόγευμα, άνδρες των ΚΕΑ (Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών) και βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, «σάρωναν» τη θαλάσσια περιοχή στο Μικρολίμανο όπου ο Μπάκο ισχυρίστηκε ότι πέταξε το καλάσνικοφ της αιματηρής επίθεσης. «Δεν πίστευε ότι θα συλληφθεί. Πραγματικά δημιουργεί απορίες το θράσος του να κυκλοφορεί άνετα όλες αυτές τις ημέρες στην Αθήνα. Τρεις ώρες πριν τον πιάσουμε έπινε πορτοκαλάδα σε ένα καφενείο της περιοχής...» τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει «Μόλις τον πιάσαμε του κόπηκε η μιλιά. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπήκαμε μέσα στο σπίτ». 

Πλέον, οι έρευνες στρέφονται στους συνεργούς του και όπως λένε καλά πληροφορημένες πήγες είναι θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή τους. Στην Ασφάλεια οδηγήθηκε χθες και ο Αλβανός φίλος του μακελάρη ο οποίος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα της οδού Αγίας Λαύρας στο Γουδί και τον φιλοξενούσε. Αυτό που αναζητούν είναι αν ο συγκεκριμένος είναι σεσημασμένος, σε ποιες ενέργειες έχει εμπλακεί και το κυριότερο αν γνωρίζει κάτι για την επίθεση στο Μικρολίμανο και τον χαμένο οπλισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις