Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οδοιπορικό στα έργα της Πατρών - Κορίνθου – Στόχος να παραδοθεί σε ένα χρόνο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Οδοιπορικό στα έργα της Πατρών - Κορίνθο...

Η ταλαιπωρία των οδηγών βέβαια συνεχίζεται

Ο πολύπαθος δρόμος της Πατρών - Κορίνθου που εδώ και χρόνια φτιάχνεται, αλλά πάντα κάπου ...σκαλώνει, αυτή τη φορά φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική του ευθεία. Και παρά την ταλαιπωρία των οδηγών, αλλά και τις ενστάσεις που διατυπώνονται για τον τρόπο ανάθεσης του έργου και τα οφέλη των κατασκευαστριών εταιριών, γεγονός είναι ότι πλέον βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τα νέα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου και η εικόνα του δρόμου από ψηλά, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Πάνω από 20 εργοτάξια εκτείνονται σε μήκος 120 χιλιομέτρων και συγκεκριμένα από τον Ανισόπεδο Κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου μέχρι την Περιμετρική της Πάτρας.

Ο νέος αυτοκινητόδρομος θα έχει πάνω από 16 χιλιόμετρα σηράγγων σε 5 σημεία: στο Δερβένι, στα Μαύρα Λιθάρια, την Ακράτα, τον Πλάτανο και στην Παναγοπούλα μικραίνοντας τις αποστάσεις και μειώνοντας τον θόρυβο και την ατμοσφαιρική ρύπανση και προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια. To συνολικό ποσοστό προόδου στο τμήμα Κόρινθος-Πάτρα που βρίσκεται υπό κατασκευή ξεπερνά το 55%.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι κάθε τμήμα που θα ολοκληρώνεται να αποδίδεται στην κυκλοφορία για να υπάρχει εκτόνωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης που υπάρχει συχνά. Ο ορίζοντας ολοκλήρωσης είναι ο Δεκέμβριος του 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις