Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πάτρα "πάγωσε" για τρία λεπτά και ...χόρεψε για την καλοσύνη - Δείτε ΦΩΤΟ απο το εντυπωσιακό event στη Ρήγα Φεραίου

Η Πάτρα "πάγωσε" για τρία λεπτ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις του κόσμου

Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Καλοσύνης , το Life Vest Inside ξεκίνησε, το 2012, το Dance For Kindness.

Ομάδες από όλο τον κόσμο ενώθηκαν προ ημερών κάτω από τη σημαία της καλοσύνης για να εκτελέσουν ένα Freezemob/Flashmob καλοσύνης στο ίδιο τραγούδι, στον ίδιο χορό, την ίδια ημέρα.

Το 2012, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 30 τοποθεσίες, σε 15 χώρες μεταξύ των οποίων: το Μεξικό, η Ινδία, η Ρωσία, η Αυστραλία, η Σιγκαπούρη, η Χιλή, ο Καναδάς και σε πάνω από 10 τοποθεσίες στις ΗΠΑ.

Το 2013 το Dance For Kindness πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 40 πόλεις σε 25 χώρες, με εθνική και διεθνή ειδησεογραφική κάλυψη, όπως το Bloomberg TV, και παρακολουθήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους.

Πάνω από 25000 χορευτές και θεατές συμμετείχαν στο Dance for Kindness.

Μουσική γεμίζει τους δρόμους καθώς οι συμμετέχοντες παίρνουν τις θέσεις τους σε πράξεις καλοσύνης, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση των πολιτών για το πώς μοιάζει η καλοσύνη, και τις ευκαιρίες που τους περιβάλλουν για να προσφέρουν καλοσύνη. Αμέσως μετά, το τραγούδι Flashmob αρχίζει, και οι συμμετέχοντες ξεπαγώνουν και ενώνονται σε ένα χορό!

Ενώνοντας τον κόσμο σε ένα χορό, κάτω από τη σημαία της καλοσύνης!

Ο “Χορός για την Καλοσύνη” είναι μια παγκόσμια εκδήλωση προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Καλοσύνης (13 Νοεμβρίου) και σηματοδοτεί κάθε χρόνο την έναρξη της Παγκόσμιας Εβδομάδας Καλοσύνης.

Στόχος είναι η προώθηση της αξίας της καλοσύνης και της αλληλεγγύης, της αλληλεπίδραση των ανθρώπων και της ευαισθητοποίηση για τον συνάνθρωπο.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα περιελάμβανε μια ομάδα ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν για να εκτελέσουν ένα Freeze Mob/Flash Mob καλοσύνης. Κατά τη διάρκεια του Freeze Mob, οι συμμετέχοντες παρέμειναν “παγωμένοι” σε ποικίλες θέσεις/στάσεις καλοσύνης, για περίπου 3 λεπτά. Έπειτα όλοι ενώθηκαν σε ένα χορό (Flash Mob) τριών λεπτών.

Την ίδια μέρα, άνθρωποι πάνω από 90 πόλεις παγκοσμίως χόρεψαν το ίδιο τραγούδι με την ίδια χορογραφία!

Οι φωτογραφίες είναι απο το Patra,Greece: LVI Dance for Kindness 2014

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις