Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόστιμα €315.900 σε 9 μονάδες για περιβαλλοντικές παραβάσεις

Πρόστιμα €315.900 σε 9 μονάδες για περιβ...

Οι κυριότερες είχαν να κάνουν με θέματα διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων και υπερβάσεις τιμών εκπομπών

Πρόστιμα συνολικού ύψους 315.900 ευρώ για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας σε εννιά μονάδες, υπέγραψε ο ειδικός γραμματέας υδάτων Κωνσταντίνος Τριάντης, ύστερα από εισήγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.

Μεταξύ των μονάδων στις οποίες επιβλήθηκαν τα πρόστιμα περιλαμβάνονται μία συσκευασίας, μία χαλυβουργίας, μία βιομηχανία οπτόπλινθων, μία βιομηχανία γάλακτος, ένα λατομείο αδρανών υλικών με συγκρότημα θραύσης, μία μονάδα κατασκευής- επισκευής- βαφής οχημάτων και τρεις φορείς διαχείρισης ΧΥΤΑ των ΟΤΑ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, τα πρόστιμα αναφέρονται σε περιβαλλοντικές παραβάσεις, που διαπιστώθηκαν στη διάρκεια ελέγχων από επιθεωρητές περιβάλλοντος.

Οι κυριότερες είχαν να κάνουν με θέματα διαχείρισης επικίνδυνων και μη βιομηχανικών, αστικών και άλλων αποβλήτων, υπερβάσεις τιμών εκπομπών, απουσία παρακολούθησης περιβαλλοντικών δεδομένων, πλημμελή παρακολούθηση και καταγραφή των υπόγειων και επιφανειακών υδάτων, άντληση και χρήση νερού από γεώτρηση χωρίς άδεια κ.ά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις