Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα Comenius στο 4ο Λύκειο

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα Comenius ...

Μαθητές κι εκαπιδευτικοί δεν ήθελαν να αποχωριστούν

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εβδομάδα Comenius που διοργανώθηκε στο 4ο ΓΕΛ Πάτρας με υπεύθυνο υλοποίησης το Γιώργο Σπηλιόπουλο, Φιλόλογο του σχολείου.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι "Το βιβλίο, ο καλύτερός σου φίλος, The book, your best friend".

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 22-26 Σεπτεμβρίου φιλοξενήθηκαν σε μεγάλο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 22 καθηγητές προερχόμενοι από Ρουμανία, Τουρκία, Φινλανδία, Πολωνία και Ιταλία και η ικανοποίησή τους για τη συγκεκριμένη  επιλογή καταλύματος υπήρξε εμφανής από την πρώτη μέρα.

Εκτός από τους καθηγητές ήλθαν και 22 μαθητές που φιλοξενήθηκαν σε επιλεγμένες από οικογένειες. Όλα τα παιδιά, που προέρχονταν αντίστοιχα από τις χώρες που προαναφέρθηκαν,  ήταν ενθουσιασμένα για τη θερμή υποδοχή αλλά και για το ζεστό αγκάλιασμα των γονιών και παιδιών της Πάτρας καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως αναφέρεται.

Μάλιστα,  ο  αρχηγός του Comenius Γ.Σπηλιόπουλος αναφέρει πως βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση προκειμένου  να τους πείσει να αποχωριστούν ο  ένας τον άλλον το πρωί του Σαββάτου… Έπρεπε σε μερικές περιπτώσεις  να ‘βάλει τις φωνές’ ώστε να επισπεύσουν  την απόφασή τους να φύγουν διαφορετικά υπήρχε ο κίνδυνος  να χάσουν τις πτήσεις τους, κάτι που για τα παιδιά δε φαινόταν να έχει και τόσο μεγάλη σημασία… κλαίγοντας,ψιθύριζαν θα βρεθούμε ξανά.

Στο σχολείο αλλά και εκτός αυτού έλαβαν χώρα δραστηριότητες που άρεσαν πάρα πολύ στους συμμετέχοντες. Στο ερωτηματολόγιο αξιολόγησης που δόθηκε στο τέλος του προγράμματος οι καθηγητές που κλήθηκαν να το συμπληρώσουν δίνουν συγχαρητήρια για τη διοργάνωση, ευχαριστούν για όσα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και δηλώνουν πως θέλουν οπωσδήποτε να ξαναέλθουν στην πόλη της Πάτρας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις