Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Η αποτυχημένη διάρρηξη, "οδήγησε" σε άλλες εννέα!

Ηλεία: Η αποτυχημένη διάρρηξη, "οδή...

Εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία

Μέρα- μεσημέρι παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού στα Μακρίσια Ηλείας τρείς τσιγγάνοι κακοποιοί αλλά έφυγαν με άδεια χέρια, αφού ερεύνησαν τα δωμάτια και δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν. Η αποτυχημένη διάρρηξη, όμως, οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων εννέα!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν τους τρεις δράστες ηλικίας 40, 31 και 22 χρόνων να κινούνται με ένα αυτοκίνητο στην Αλφειούσα Ηλείας και κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν και να τους βάλουν χειροπέδες. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης εξιχνιάστηκαν άλλες εννέα διαρρήξεις που είχαν διαπράξει από τις 28 Ιουνίου σε σπίτια στις περιοχές Σπιάτζα, Κατάκολο και Καβούρι Ηλείας, με συνολική λεία 2.775 ευρώ, πέντε κινητά, ένα φορητό υπολογιστή, πέντε ρολόγια και πολλά χρυσαφικά!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ερευνάται αν κρύβονται πίσω και από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις διαρρήξεων. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κατασχέθηκε το ως μέσο διευκόλυνσης στην πραγματοποίηση των κλοπών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις