Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκινά εκπομπή στο "Contra Channel"

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκινά εκπομπή στο &quo...

Νομικού περιεχομένου θα είναι η εκπομπή του γνωστού ποινικολόγου

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει τη λειτουργία του ο νέος τηλεοπτικός σταθμός "Contra Channel" του Γιώργου Κουρή στον οποίο θα έχει εκπομπή και ο Αλέξης Κούγιας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε οι εκπομπές θα ξεκινολυν στις 7 το πρωί με εκπομπή εκκλησιαστικού περιεχομένου την οποία θα παρουσιάζει ο Σωτήρης Τζούμας, στη συνέχεια θα αναλαμβάνει δράση ο Δημήτρης Μάρκος με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ενώ 1-3 θα προβάλλεται εκπομπή οικονομικού περιεχομένου.

Κάθε μεσημέρι 3-5 θα εμφανίζονται τρεις διαφορετικοί νομικοί. Οι: Δημήτρης Παξινός, Αλέξης Κούγιας και Αλέξανδρος Κατσαντώνης. Επίσης θα υπάρχει μια εκπομπή για το "Στοίχημα" την οποία θα παρουσιάζει ο Νίκος Καραγιαννίδης.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει δύο φορές την εβδομάδα ο Γιώργος Κουρής. Μετά τα μεσάνυχτα εκπομπές θα παρουσιάζουν η Βάνα Μπάρμπα, ο Γρηγόρης Βαλιανάτος και η Βίκυ Μιχαλονάκου. Κάθε παρασκευή και Κυριακή θα βλέπουμε τον πρώην υπουργό Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight