Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

48χρονος είχε φυτέψει δενδρύλια χασις σε γκρεμό

48χρονος είχε φυτέψει δενδρύλια χασις σε γκρεμό

Σε απόκρημνη πλαγιά στην Ελίντα της Χίου

Για την πρόσβαση σε κάποια από αυτά, μάλιστα, απαιτούνται... ορειβατικές ικανότητες, όπως η απόκρημνη πλαγιά στην Ελίντα της Χίου όπου είχε φυτέψει δενδρύλλια ένας 48χρονος

Στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον εντοπισμό, οι χασισοκαλλιεργητές επιλέγουν όλο και πιο απόμερα σημεία για να στήνουν τις φυτείες τους. Για την πρόσβαση σε κάποια από αυτά, μάλιστα, απαιτούνται... ορειβατικές ικανότητες, όπως η απόκρημνη πλαγιά στην Ελίντα της Χίου όπου είχε φυτέψει δενδρύλλια ένας 48χρονος!

Παρ' όλα αυτά, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες για την ύπαρξη της φυτείας στη συγκεκριμένη περιοχή, ανακάλυψαν τα πέντε χασισόδεντρα ύψους 0,70 εκατοστών ως 1,20 μέτρου και διάφορα σύνεργα για την καλλιέργειά τους. Αμέσως μετά, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο κατάστημα του 48χρονου στην πόλη της Χίου, στο οποίο διέθετε προς πώληση στους πελάτες του την παραγωγή του!

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 16 συσκευασίες με 350 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, άλλη μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 225 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι και συνέλαβαν τον 48χρονο καταστηματάρχη, ο οποίος  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις