Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Αδύνατον να πιστέψουμε ότι ο Ερνέστος έφυγε" - Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι από τον θάνατο του 26χρονου μοναχογιού του Ηρακλή Παπαδόπουλου

Πάτρα: "Αδύνατον να πιστέψουμε ότι ...

Πέθανε την ώρα που διασκέδαζε σε μπαρ στο κέντρο της πόλης

09.36: Ένας 26χρονος άφησε λίγο μετά τις τρείς τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή σε κέντρο διασκέδασης - μπαρ στο κέντρο της Πάτρας. Πρόκειται για τον Ερνέστο Παπαδόπουλο του Ηρακλή, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του thebest.gr.

10.03:Ο Ερνέστος Παπαδόπουλος ήταν μοναχογιός του αείμνηστου Αντιδημάρχου Πατρέων, πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΠ και πρώην Νομάρχη Ηλείας και Ανατολικής Αττικής Ηρακλή Παπαδόπουλου ο οποίος έφυγε από την ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ερνέστος Παπαδόπουλος είχε γεννηθεί στον Χολαργό Αττικής, κατοικούσε στον Άγιο Βασίλειο Πατρών και είχε αποφοιτήσει από την Σχολή Πολιτικών Μηχανικών από το Πανεπιστήμιο του Λιντς στην βόρεια Αγγλία.

Η Άμεση Δράση Πατρών στις 3.30 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ ότι στις 3.15 παρέλαβε έναν νεαρό, από νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης - μπαρ, στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός.

''Φως" στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Ερνέστου Παπαδόπουλου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ανακοπή καρδιάς.

10.43: Η είδηση μεταδόθηκε με αστραπιαία ταχύτητα σε όλη την πόλη καθώς ο Ερνέστος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί με πολλές φιλίες. Συγκλονισμένοι δηλώνουν και παλιοί φίλοι και συνεργάτες του πατέρα του Ηρακλή Παπαδόπουλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 26χρονος λιποθύμησε εντελώς ξαφνικά την ώρα που διασκέδαζε με φίλους του και χωρίς νωρίτερα να έχει παραπονεθεί για ενοχλήσεις.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, διέθετε στο πλήρωμα του και γιατρό ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα τον 26χρονο Ερνέστο.

14.47: Θρήνος στον Άγιο Βασίλειο για τον αιφνίδιο θάνατο του Ερνέστου Παπαδόπουλου. Φίλοι και συγγενείς αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Όλοι μιλούν για ένα παιδί που είχε μόνο φιλίες και το οποίο ήταν το "καμάρι" του πατέρα του. Ο Ερνέστος είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με τον πατέρα του και φίλοι του λένε στο thebest.gr ότι ήταν απαρηγόρητος όταν πέρυσι τον Οκτώβριο ο Ηρακλής Παπαδόπουλος, μετά από μακρά ασθένεια, έφυγε από την ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις