Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πιπιλή: Η κυβέρνηση όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας

Πιπιλή: Η κυβέρνηση όμηρος των γραφείων ...

Τι είπε για καύση νεκρών και σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων

Χείμαρρος ήταν η Φωτεινή Πιπιλή σε ραδιοφωνική συνέντευξή της. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έριξε τα πυρά της στους δικαστικούς, αλλά και στην κυβέρνηση για τα θέματα της καύσης των νεκρών και του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλόφιλων, ενώ τάχθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλώνοντας ότι συμφωνεί απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της καύσης των νεκρών, η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε ως αδιανόητο να «είναι όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας η βουλή και η κυβέρνηση και να μην εφαρμόζει τον νόμο που ψηφίστηκε το 2006», όπως είπε μιλώντας στον BHMA FM.

Οπως είπε, περιμένει να λυθεί εντός των επομένων πέντε μηνών τόσο αυτό το θέμα, όσο και εκείνο του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλόφιλων, το οποίο- όπως σημείωσε- έπρεπε να έχει ήδη ψηφιστεί, αλλά το «πάγωσε» ο Τάκης Μπαλτάκος όταν ήταν γραμματέας της κυβέρνησης.

«Επιτέλους, είμαστε ευρωπαϊκό κράτος. Είναι αδιανόητο να έχουμε τέτοιες οπισθοδρομικές απόψεις. Οσοι διαφωνούν ιδεολογικά, να μην έρθουν να ψηφίσουν και να αφήσουν εμάς τους πολλούς να ψηφίσουμε και να πάει η χώρα παραπέρα», συμπλήρωσε.

Ακόμη, έριξε τα βέλη της και στους δικαστές, για τις πρόσφατες αποφάσεις τους, σημειώνοντας ότι είναι η μόνη επαγγελματική ομάδα που έχει μισθοδικίο και δεν δημοσιοποιεί το πόθεν έσχες της.

Τέλος, η κ. Πιπιλή τάχθηκε υπέρ του σεναρίου μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εδώ συνεργαστήκαμε όταν χρειαζόταν με το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, θα έχουμε πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ;», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις