Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μυστήριο η εξαφάνιση του 61χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού Θόδωρου Ξάνθη - Χάθηκε από την Αγία Σοφία

Πάτρα: Μυστήριο η εξαφάνιση του 61χρονου...

Ώρες αγωνίας για την οικογένειά του

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, Θεόδωρου Ξάνθη, 61 ετών, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στις 22 Μαΐου και μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Τραγική φιγούρα, η 85χρονη μητέρα του, με την οποία ο 61χρονος ζούσε μαζί, όπως επίσης, τα δύο αγαπημένα του παιδιά, τα εγγόνια του και τα αδέλφια του, που εδώ και μέρες περιμένουν από τον δικό τους άνθρωπο ένα μήνυμα ότι βρίσκεται στη ζωή. Όπως λένε, ο 61χρονος δεν θα εγκατέλειπε έτσι την οικογένειά του, τόσο τα παιδιά του, όσο και τα εγγόνια του, τα οποία υπεραγαπά.

Ήδη αμέσως μετά την εξαφάνιση του 61χρονου ενεργοποιήθηκε το silver alert της υπηρεσίας Γραμμή Ζωής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο Θεόδωρος Ξάνθης εθεάθη δύο ημέρες αφότου χάθηκε να κινείται στο κέντρο της Πάτρας, παρέα με μία γυναίκα. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κάλεσαν και τη γυναίκα για κατάθεση, ωστόσο, εκείνη δήλωσε άγνοια για το που μπορεί να βρίσκεται ο 61χρονος άνδρας, σύμφωνα με τη "Γνώμη".

Να σημειωθεί, επίσης, ότι αυτό που εντείνει την αγωνία των δικών του ανθρώπων, είναι ότι ενώ στις 28 Μαΐου κατατέθηκε στο λογαριασμό του κανονικά η σύνταξή του, δεν παρατηρήθηκε καμία τραπεζική κίνηση.   Η οικογένεια του συνταξιούχου εκπαιδευτικού, δεν έχει χάσει τις ελπίδες της, πιστεύει ότι ο άνδρας βρίσκεται στη ζωή, γι’ αυτό και απευθύνουν δημόσια έκκληση να επικοινωνήσει μαζί τους, να τους δώσει έστω ένα στίγμα ότι είναι καλά στην υγεία του, για να σταματήσουν να αγωνιούν και κυρίως, η ηλικιωμένη μητέρα του, να πάρει ένα μήνυμα ζωής από το παιδί της.

Ο 61χρονος την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε χακί παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα, ενώ σύμφωνα με τους οικείους του, του άρεσε να περπατά στην παραλιακή της Πάτρας, από τη Νόρμαν έως και τη Γούναρη.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 ή με την Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις