Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

To 1o Δημοτικό Παραλίας ευχαριστεί τους Patrinistas και το "Ηδύφως"

To 1o Δημοτικό Παραλίας ευχαριστεί τους ...

Οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σε έκθεση φωτογραφίας

Με την  επίσκεψη - ξενάγηση των παιδιών του δεύτερου τμήματος της ΣΤ' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας, το απόγευμα της Πέμπτης 29/5, στην πολυθεματική Έκθεση Φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας ''ΗΔΥΦΩΣ'' στην Αγορά Αργύρη και την προβολή των φωτογραφιών που οι ίδιοι οι μαθητές φωτογράφησαν σύμφωνα με το σενάριο, την Τρίτη 27/5, με την βοήθεια και την καθοδήγησή μελών της Ομάδας των Patrinistas και της Φωτογραφικής Λέσχης "ΗΔΥΦΩΣ", ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ PATRINISTAS ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΗΔΥΦΩΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ'' ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ".

Εκ μέρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας, η υπεύθυνη Δασκάλα του προγράμματος Κυρία Μαρία Κοσσιφίδου, εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση :

"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Patrinistas και τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας "ΗΔΥΦΩΣ", για τη χαρά που έδωσαν σήμερα, 27 Μαΐου 2014, στους μαθητές μου.

Έφεραν τις φωτογραφικές τους μηχανές και με την καθοδήγησή τους τα παιδιά φωτογράφισαν θέματα που εμπνεύστηκαν από δημοτικά τραγούδια. Γέλια, παιχνίδια, αυτοσχεδιασμούς, κεράσματα, όλα τα είχε η σημερινή μέρα! Οι φωτογραφίες που έβγαλαν οι μαθητές, θα εκτεθούν σε έκθεση, στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς.

Οι μαθητές μου κι εγώ σας ευχαριστούμε για τη χαρά που μας δώσατε σήμερα με την επίσκεψή σας! Ήταν μοναδική εμπειρία! Να είστε καλά !!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις