Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σχεδιάζει να παντρευτεί η Ελένη Μενεγάκη;

Σχεδιάζει να παντρευτεί η Ελένη Μενεγάκη;

Τι συμβαίνει στη ζωή της Μενεγάκη σήμερα

Το τελευταίο διάστημα γράφονται διάφορα και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να σχεδιάζει το επόμενο σοβαρό βήμα της σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.

Ο λόγος για φήμες που «ακουμπάνε» ακόμη και τη λέξη «γάμος», με τους ψίθυρους να θέλουν την παρουσιάστρια, στην πιο ώριμη και ευτυχισμένη φάση της ζωής της – και παρά τα προβλήματα των προηγούμενων μηνών σε ό,τι αφορά το διαζύγιο της – έτοιμη να ζήσει την επόμενη μεγάλη της στιγμή.

Όμως, όσοι αναπαράγουν αυτά τα σενάρια και αυτές τις φήμες, αγνοούν ένα στοιχειώδες συστατικό του χαρακτήρα της Ελένης Μενεγάκη: ποιο είναι αυτό; Ότι αν η Ελένη σκόπευε να κάνει κάτι – ένα τόσο σοβαρό βήμα – θα το είχε κάνει, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν, εκτός από ανθρώπους που εδώ και χρόνια κινούνται στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της.

Αν και η ίδια στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον χειμώνα στον Νίκο Μουτσινά είχε δηλώσει με νόημα «Πόσους γάμους να κάνω πια! Φτάνει!», η ίδια λίγες μέρες μετά στην εκπομπή της και με αφορμή τον γάμο της Κατερίνας Λέχου είχε επανέλθει λέγοντας:

«Ήθελα να πω, σκεφτόμουν, δηλαδή, ότι απαξ και παντρεύτηκε η Κατερίνα – που τη θεωρούσα απόρθητo φρούριο σ’ αυτό το θέμα, λες και εγώ να ξανανιώσω τίποτα;».

Και μπορεί κανείς από το φιλικό της περιβάλλον να μην μπορεί να μαντέψει τι στ’ αλήθεια έχει αποφασίσει η Μενεγάκη για τα προσωπικά της, όμως οι ίδιοι άνθρωποι είναι που μήνες τώρα παρατηρούν τις αλλαγές στη συμπεριφορά της παρουσιάστριας ακόμη και σε ό,τι μοιράζεται στα social media, μία συμπεριφορά πιο εσωστρεφής, η οποία – όπως λέγεται – υπαγορεύεται από τη φροντίδα, με την οποία περιβάλλει τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο και οτιδήποτε τον αφορά.

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη εδώ και καιρό είναι εξαιρετικά φειδωλή σε αυτά που κοινοποιεί στα social media τα οποία είτε έχουν σχέση αποκλειστικά με τη δουλειά της, προσπαθώντας να προστατέψει όχι μόνο τη σχέση της με τον Παντζόπουλο, αλλά και όλες τις πτυχές της δικής του ζωής.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι καλοκαίρι σημαντικών αποφάσεων για την παρουσιάστρια και την οικογένεια της.

Η Μενεγάκη έχει ήδη περάσει σε μία άλλη φάση ζωής που δεν «χωράει» φίλους για το «θεαθήναι», συνεργάτες που δεν εμπιστεύεται απόλυτα και συμπεριφορές που δεν τη γεμίζουν πια…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight