Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Freaky Fortune, o Riskykidd και το "Rise Up" πήγαν Λονδίνο και ενθουσίασαν

Οι Freaky Fortune, o Riskykidd και το &q...

Εμφανίστηκαν στο Εurovision πάρτι στην πλατεία Leicester

Σε ρυθμούς Eurovision κινήθηκε το Λονδίνο το περασμένο σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου 2014, αφού τουλάχιστον 15 eurostars βρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί με παρά πολλούς φαν και φίλους την αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή έκδοση του δημοφιλούς πανευρωπαικού διαγωνισμού που θα γίνει στην Κοπεγχάγη, σε περίπου 3 εβδομάδες.

Όπως γράφει το σάιτ του Ogae Greece, ένα ηλιόλουστο σαββατοκύριακο κύλησε στην Βρετανική πρωτεύουσα με κάμερες, φώτα, συνεντεύξεις και πολύ …σόλο φωνής από τους τραγουδιστές, που προσπαθούσαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Από την εύθραυστη Conchita της Αυστρίας, τη δυναμική και οπερετική Ισπανίδα, μέχρι τη μικρόσωμη Molly της Αγγλίας και τους χαλαρούς και φιλικούς Λετονούς. Ήταν βέβαια και άλλοι πολλοί φετινοί καλλιτέχνες αλλά και βετεράνοι eurostars όπως η κατασυγκινημένη Anne Marie David από το Λουξεμβούργο και την μεγαλειώδη νίκη της το 1973.

Δυναμικό παρόν έδωσε και η ελληνική αποστολή με τους Freaky Fortune και τον Λονδρέζο Riskykidd για να προωθήσουν το τραγούδι «Rise Up» με το οποίο εκπροσωπείται φέτος η Ελλάδα στον διαγωνισμό, να γνωριστούν με τους φαν και να ξεσηκώσουν το κοινό στη σκηνή του διάσημου Café de Paris στη Leisecter square. Μια καθυστέρηση στην πορεία της βραδιάς έκανε το κοινό να τους περιμένει με μεγάλη όρεξη, για να σπάσει η ορθοστασία από τις μπαλάντες που προηγήθηκαν. Και τα κατάφεραν υπέροχα, πήραν όλο το κοινό μαζί τους, το ξεσήκωσαν και το έκαναν να χορέψει στο πιο ρυθμικό και υποσχόμενο τραγούδι της φετινής Eurovision, όπως δήλωσε και ο παρουσιαστής και σχολιαστής για το ραδιόφωνο του BBC.

Το ελληνικό τραγούδι όπως γράφει το σάιτ του Ogae Greece, αρέσει, τα παιδιά βγαίνουν δυναμικά και εκφράζουν ότι πιο φρέσκο έχει η ελληνική ποπ σκηνή σήμερα. Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Risky, που ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένεια του και τους φίλους του, που τον καμάρωναν στη πόλη που μεγάλωσε, το Λονδίνο.

Η δεύτερη μέρα περιλάμβανε συνέντευξη των Ελλήνων καλλιτεχνών στο ελληνικό ραδιόφωνο του Λονδίνου, φωτογραφίες και πολλές ευχές για επιτυχία. Τα παιδιά δήλωσαν πανέτοιμα, γεμάτα όρεξη και πολλή δουλειά συγχρόνως, που δεν θα τους αφήσει να ξεκουραστούν ούτε το Πάσχα.

Οι προετοιμασίες είναι πολλές και σύμφωνα με πληροφορίες, στη σκηνή θα προσπαθήσουν να οπτικοποιήσουν τον χορευτικό ρυθμό του Rise Up, αφού το επιτρέπει και η μεγάλη σκηνή. Περισσότερα δεν θέλησαν να πουν για να κρατήσουν την έκπληξη το Μάιο.

Όσο για τα μέχρι τώρα τα προγνωστικά φέρνουν το «Rise Up» σε πολύ ικανοποιητικές θέσεις στην πρώτη δεκάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight