Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα μυστικά σχέδια της Jennifer Aniston

Τα μυστικά σχέδια της Jennifer Aniston

Με τις εικασίες για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η JenniferAnistonκαι ο JustinTheroux να δίνουν και να παίρνουν

Με τις εικασίες για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η JenniferAnistonκαι ο JustinTheroux να δίνουν και να παίρνουν, δημοσίευμα της UsWeekly υποστηρίζει ότι το ζευγάρι σχεδιάζει έναν μυστικό γάμο τους επόμενους μήνες.

Η Aniston, 45, και ο Theroux, 42, γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας Wanderlustόπου συμπρωταγωνιστούσαν και αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012. Το ζευγάρι μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα σε LosAngelesκαι Νέα Υόρκη, με το πρόγραμμά τους να περιλαμβάνει επίσης διακοπές στην Ιταλία και το Μεξικό. Το Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν φήμες για χωρισμό του ζεύγους καθώς η Anistonδεν κατάφερε να συνοδεύσει και να συμπαρασταθεί στον αγαπημένο της στην κηδεία του καλού του φίλου PhilipSeymourHoffman. Παρόλα αυτά, νωρίτερα αυτό το μήνα, οι δύο σταρ αποθανατίστηκαν σε ρομαντικό ταξίδι στο Μεγάλο Μήλο, διαψεύδοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις παραπάνω φήμες.

Στο τελευταίο τεύχος, τοUsWeeklyαναφέρει ότι η σταρ των Friends είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα κρατώντας όμως αυτή τη φορά το γεγονός σε πολύ απλό επίπεδο. “Έχει ήδη ζήσει τον παραμυθένιο γάμο. Η δεύτερη φορά θα ήθελε να είναι μια λιγότερο τυπική και σχολαστική τελετή, πιο απλή” λένε οι πηγές.

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να επισκεφτεί απλώς το δικαστικό μέγαρο με τον αγαπημένο της ή να κάνουν ένα ταξίδι για μια λιτή τελετή σε ένα μέρος που αγαπούν πολύ, όπως το CaboSanLucas στο Μεξικό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight