Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κρίση στην Κύπρο: Ολοι οι υπουργοί παραιτήθηκαν -Απρόβλεπτες εξελίξεις

Κρίση στην Κύπρο: Ολοι οι υπουργοί παραι...

Πολιτική κρίση

Μετά την επεισοδειακή συνεδρίαση στη Βουλή,που δεν πέρασε το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις, η σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ήταν δραματική και δρομολογεί νέες εξελιξεις.
Την παραίτηση του υπέβαλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίας του.
Οπως γράφει και ο Φιλελεύθερος, μετά την αποχώρηση του ΔΗΚΟ από την κυβέρνηση, τις παραιτήσεις τους έθεσαν στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας, σήμερα, οι 4 υπουργοί του κόμματος, Γιώργος Λακκοτρύπης, Φώτης Φωτίου, Κυριάκος Κενεβέζος και Πέτρος Πετρίδης, ενώ τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν και οι υπόλοιποι υπουργοί.
Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος ζήτησε από όλους τους Υπουργούς να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 15 Μαρτίου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε για τελευταία φορά, όπως είπε, ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ, «λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που περνά η πατρίδα μας».
Εξερχόμενος από το Προεδρικό, ο Νίκος Αναστασιάδης, περιορίστηκε να αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι θα λάβει τις αποφάσεις του μέχρι την 15η Μαρτίου.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις