Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλός σήμερα ο καιρός

Καλός σήμερα ο καιρός

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική και νότια χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός παρουσιάζεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στην Κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις