Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σάλος απο τις αποκαλύψεις για το Σκαγιοπούλειο - Μαρτυρία πρώην τροφίμου στο thebest.gr: "Ναι, υπήρχαν παιδιά που κακοποιούνταν σεξουαλικά"!

Πάτρα: Σάλος απο τις αποκαλύψεις για το ...

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών

Σάλος έχει προκληθεί από τις χθεσινές αποκαλύψεις για το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα στην Πάτρα. Όπως ανέφερε το thebest.gr στα χέρια της Εισαγγελέως Πρωτοδικών κυρίας Διονυσίας Παπαδοπούλου έχει φτάσει σοβαρή καταγγελία για την λειτουργία του Ιδρύματος και έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Στην καταγγελία περιγράφονται ανατριχιαστικά πράγματα που φτάνουν ακόμη και στην κλοπή  των χρημάτων που έχουν τα παιδιά από τα κάλαντα και το χαρτζιλίκι τους έως σεξουαλικές κακοποιήσεις!

Ο καταγγέλων, όπως λένε οι πληροφορίες,  αναφέρεται σε σεξουαλική κακοποίηση νεαρού τροφίμου από άλλον μεγαλύτερο τρόφιμο, αλλά και από άγνωστο δράστη στην  κατασκήνωση φέτος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται τα παιδιά γίνονται αποδέκτες σωματικής και ψυχολογικής βίας ενώ  κάποια από αυτά κλείνονται για τιμωρία στην απομόνωση.

Το thebest.gr παρέλαβε επιστολή από πρώην τρόφιμο του Σκαγιοπουλείου με την οποία, επί της ουσίας, επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες που έφτασαν έως την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Ήμουν τρόφιμος μέχρι πέρσι στο Σκαγιοπουλειο ίδρυμα της Πάτρας», αναφέρει στην επιστολή του ο πρώην τρόφιμος (τα στοιχεία του στη διάθεση του thebest.gr). Και, μεταξύ άλλων, προσθέτει:

"Στέλνω αυτή την επιστολή για να γνωρίζει ο κόσμος πως στο ίδρυμα της Πάτρας γίνονταν όργια σεξουαλικά μεταξύ κάποιων παιδιών.

Οι υπεύθυνοι γνώριζαν λεπτομερώς για το ότι υπάρχουν ψυχικές και σωματικές κακοποιήσεις στα παιδιά και το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να τους κόβουν το χαρτζιλίκι ...σαν τιμωρία και να τους κλειδώνουν σε ένα μπάνιο που έχει γίνει αποθήκη πλέον.

Επίσης, το ίδρυμα κοίταξε με ύπουλους τρόπους να μας διώξει έμενα και άλλα 2 παιδιά με το που πήγαμε 18 διότι μιλούσαμε και αντιστεκόμασταν και θέλανε να μας βγάλουν τρελούς. Έμενα προσωπικά με πήγαιναν σε ψυχολόγο στα Ψηλαλώνια και μου έγραψαν φάρμακα και ήμουν σε καταστολή, δεν είχα δυνάμεις να αντισταθώ και αυτό το καταλάβαινα και έτσι σταμάτησα να τα περνώ μόνος μου...

Μετά από 2 μήνες περίπου με έδιωξαν χωρίς να έχω που να μείνω. Δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο, δεν με έχουν πάρει να δουν αν ΖΩ Η ΑΝ ΠΕΘΑΝΑ. Με τον πατέρα μου να έχει πεθάνει και την μάνα μου να μην την έχω δει ποτέ μου και χωρίς συγγενείς ζω σε μια οικογένεια που με μεγαλώνουν και με αγαπούν και που με έπαιρναν τα Σαββατοκύριακα.

Το ίδρυμα θα πρέπει να υπάρχει αλλά θα πρέπει να υπάρχουν σωστά άτομα να το λειτουργούν που δεν θα κοιτούν μονό ποτέ θα σχολάσουν η πότε θα πάνε στην Τράπεζα να πάρουν τα λεφτά τους αλλά να ασχολούνται με τα παιδιά και να μην τα κακοποιούν».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις