Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο διάστημα θα τραγουδήσει η Lady Gaga

Στο διάστημα θα τραγουδήσει η Lady Gaga

Σκοπεύει να είναι επιβάτης σε μια από τις πτήσεις του σκάφους Virgin Galactic

Ένα μικρό βήμα για την Lady Gaga, ένα τεράστιο βήμα για την παγκόσμια δισκογραφία! Ο λόγος για την πιο πρωτότυπη συναυλία όλων των εποχών, που ετοιμάζεται να δώσει η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία θα τραγουδήσει... στο Διάστημα.

Συγκεκριμένα, η Lady Gaga, σκοπεύει να είναι επιβάτης σε μια από τις πτήσεις του σκάφους Virgin Galactic,  θα πετάξει στα όρια του διαστήματος και θα είναι η πρώτη καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στην στρατόσφαιρα.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια θα πρέπει να κάνει εντατικές πρόβες, τουλάχιστον ένα μήνα πριν, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού US Weekly, «πρέπει να προπονήσει τη φωνή της λόγω της αλλαγής της ατμόσφαιρας».

Το ταξίδι και το τραγούδι της Lady Gaga, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ Zero G Colony, το οποίο θα διοργανωθεί το 2015 στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, υπολογίζεται να γίνει έξι μήνες μετά την πρώτη εμπορική πτήση του Virgin Galactic, του πρωτοποριακού σκάφους που σχεδιάζει εδώ και καιρό η εταιρεία του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight