Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Όταν ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ΓΙΑΤΡΟΣ...

Όταν ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ΓΙΑΤΡΟΣ...

της Μ.Κ.

Όταν ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ΓΙΑΤΡΟΣ...

Ο λόγος για την κυρία Αγγελική Καρατζά την παιδοκαρδιολόγο στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Είναι τεράστιο πλεονέκτημα για την πατρινή κοινότητα ότι μια γιατρός σαν την κυρία Καρατζά βρίσκεται στην πόλη μας και υπηρετεί στο νοσοκομείο. Ως καρδιολόγος και ως παιδίατρος αποδεικνύει καθημερινά την άριστη επιστημονική της κατάρτιση και τα απολύτως ενεργοποιημένα ιατρικά αντανακλαστικά της. Απ’ την πλευρά της μαμάς, που έχω γεννήσει πρόσφατα ένα κοριτσάκι με συγγενή καρδιοπάθεια, μπορώ να βεβαιώσω για την εμπιστοσύνη που μπορούμε όλοι να έχουμε σχετικά με την ιατρική αρτιότητα αυτής της γυναίκας. Μιλάμε για μια άριστη γιατρό!!! Αυτό όμως το ξέρουν πολλοί… κι αυτός είναι ο λόγος που χαίρει αμέριστης εκτίμησης τόσο από την ιατρική κοινότητα της πόλης της και όχι μόνο, όσο και ως Ακαδημαϊκός!!!

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, είναι την καρδιολόγο Καρατζά ως άνθρωπο!!! Τη «δική μας» γιατρό, την Αγγελική, που στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας και στο δικό μας αδιέξοδο, έδωσε αμέσως ελπίδα και ήταν και είναι πάντα παρούσα όποτε κι αν χρειαστεί.

«είμαι στο νοσοκομείο σε διανυκτέρευση… τι κάνει το παιδί;»

«είμαι από νύχτα… πώς πάει το παιδί;»

«είμαι στο εξωτερικό σε Συνέδριο… τι κάνει το παιδί;»

«είμαι σε άδεια –πέντε μέρες το χρόνο πήρε!!!!– δεν πειράζει δε με ενοχλείτε… όλα καλά με το παιδί;»

«ελάτε όποτε θέλετε στο γραφείο θα είμαι. Να το δούμε το παιδί!!!»

Αυτοί είναι μερικοί από τους άπειρους τηλεφωνικούς διαλόγους μας -οι περισσότεροι με δική της χρέωση- όλους αυτούς τους έξι μήνες που εγώ έχω έρθει σε επαφή με την κυρία Καρατζά. Μπορώ να γράψω πάρα πολλά, αν και δεν είμαι σίγουρη για τη δεινότητά μου στο γράψιμο…, σχετικά με το ήθος αυτής της γιατρού, τη διάθεσή της να εξυπηρετεί ανά πάσα στιγμή όλο μα όλο τον κόσμο και με την ικανότητά της να δίνει λύσεις.

Αλλά εν τέλει όλο αυτό το έκανα γιατί αφενός ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΑΠΌ ΒΆΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΆΣ την κυρία Καρατζά για την αμέριστη συμπαράστασή της στη δική μας περιπέτεια, αφετέρου να παρακαλέσω όλους τους αρμόδιους να στηρίξουν αυτή τη γιατρό στο απίστευτο έργο που προσφέρει, και τέλος να πω στην ίδια ότι οι δοκιμασίες είναι πάντα για τους δυνατούς… Να σας πάνε όλα καλά γιατρέ!!! Ο Θεός να σας βοηθάει!!!

Μ.Κ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις