Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Oριστικό - Δεν θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του σώου Dancing with the stars

Oριστικό - Δεν θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλ...

Αναζητείται πλέον άλλο πρόσωπο

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί για την συνέχιση της συνεργασίας της Ζέτας Μακρυπούλια με το κανάλι του ΑΝΤ1 και την παρουσίαση του νέου κύκλου του σώου «Dancing with the stars».

Η απόφαση πάρθηκε και όπως γράφει το gossip-tv.gr, η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια που πρόσφατα ήταν και στην Πάτρα με τα «Βαφτίσια» του Νίκου Μουτσινά, δεν θα είναι τελικά η παρουσιάστρια στο «Dancing with the stars», που αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στα μέσα Οκτωβρίου 2013.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr ανάμεσα στις δύο πλευρές εκκρεμούσε μία ακόμα συνάντηση που έγινε τελικά πριν λίγες ημέρες. Το κλίμα ανάμεσα στην Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιάννη Λάτσιο ήταν καλό αλλά εν τέλει συμφωνία δεν προέκυψε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζέτα Μακρυπούλια έχει παρουσιάσει κατά το παρελθόν και τα 3 Dancing.

Δύο ήταν τα βασικά προβλήματα που τελικά οδήγησαν και στην λήξη της συνεργασίας της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Antenna. Το ένα σύμφωνα με το gossip-tv.gr, είναι λίγο πολύ γνωστό. Η συμμετοχή της ηθοποιού στο μιούζικαλ του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Παλλάς, «Μερικοί το προτιμούν καυτό» που για την ίδια ήταν ένα όνειρο ζωής, έφερε το πρώτο ανυπέρβλητο τελικά πρόβλημα. Η παράσταση της Κυριακής, καθορισμένη για τις έξι το απόγευμα δεν επέτρεπε στην Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται στο στούντιο από νωρίς για την απαραίτητη προετοιμασία της για το σώου.

Αν και έγινε μια προσπάθεια να βρεθεί μια χρυσή τομή και να γίνεται η παράσταση λίγο νωρίτερα τελικά ο χρόνος δεν έφτανε για να νιώθουν ασφάλεια και οι άνθρωποι της παραγωγής του AΝΤ1. Ούτε ήταν δυνατόν να περιμένουν με την ψυχή στο στόμα να φτάσει η παρουσιάστρια του "Dancing with the stars" για να ετοιμαστεί τελευταία στιγμή πριν από το σώου. Θέμα επίσης μετακίνησης της προβολής του Dancing with the stars από την Κυριακή, στην Δευτέρα, για να μπορέσει να παραμείνει η ηθοποιός, δεν τέθηκε ποτέ, ούτε καν συζητήθηκε καθώς ο προγραμματισμός του καναλιού έχει κλείσει και τόσο η μέρα, όσο και η ώρα προβολής του show δεν αλλάζουν.

Το δεύτερο πρόβλημα που προέκυψε ήταν στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας. Άλλα είχαν υπολογίσει οι άνθρωποι του καναλιού και άλλα προέκυψαν σε αυτήν την συνάντηση. Ουσιαστικά εκείνοι υπολόγιζαν ότι θα τους κοστίσει τα ίδια χρήματα με πέρυσι, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια θεωρούσε πως μετά την μείωση που είχε υποστεί αυτήν την χρονιά θα υπήρχε ενδεχομένως κάποια αύξηση. Πλέον στον AΝΤ1 αναζητούν το πρόσωπο που θα διαδεχτεί την Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του "Dancing with the stars". Μια απόφαση που αναμένεται να παρθεί μέσα στις επόμενες μέρες καθώς ο χρόνος πιέζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight