Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Τσιγγάνοι ρήμαξαν ενοικιαζόμενα δωμάτια

Ζάκυνθος: Τσιγγάνοι ρήμαξαν ενοικιαζόμενα δωμάτια

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τρεις κλοπές σε βάρος τεσσάρων παραθεριστών

Τα δακτυλικά αποτυπώματα που άφησε σε μια εμπορική επιχείρηση στον Λαγανά Ζακύνθου πρόδωσαν ένα νεαρό τσιγγάνο που, μαζί με έναν Αλβανό ομόφυλό του, είχαν ρημάξει τα ενοικιαζόμενα δωμάτια τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Ο 27χρονος Έλληνας τσιγγάνος εντοπίστηκε στην περιοχή από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον αναζητούσαν για τη διάρρηξη σε ένα κατάστημα, από το οποίο είχε αρπάξει την Τρίτη 550 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ και έναν ενισχυτή αξίας 200 ευρώ.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του μαζί με ένα ρολόι, ένα κινητό και 70 ευρώ και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Στην πορεία της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης μαζί με έναν Αλβανό τσιγγάνο είχαν κλέψει ακόμη δύο κινητά και μία φωτογραφική μηχανή αξίας 1.200 ευρώ  από ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Λιθακιά, 60 ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή και ένα ρολόι συνολικής αξίας 270 ευρώ από άλλο ενοικιαζόμενο δωμάτιο στον Λαγανά και δύο κινητά συνολικής αξίας 900 ευρώ από έναν Σέρβο λουόμενο στην παραλία του Λαγανά.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις