Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με σαφείς αιχμές αποχώρησε από το Υπουργείο ο Ρουπακιώτης - "Ένιωσα υπερήφανος γιατί εγώ δεν μπορώ να σπρώξω ούτε κουβαρίστρα"

Με σαφείς αιχμές αποχώρησε από το Υπουργ...

"Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν χαλκεία"

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο Δικαιοσύνης για όσους τον κατηγόρησαν ότι οδήγησαν την κυβέρνηση σε αδιέξοδο.

«Ένιωσα υπερήφανος γιατί εγώ δεν μπορώ να σπρώξω ούτε κουβαρίστρα» είπε ο αρχικά ο πρώην υπουργός και συμπλήρωσε: «Άλλος πάλι έγραψε ότι ο Ρουπακιώτης είναι τρία σε ένα και τα κάνει όλα. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν χαλκεία. Δεν έχω αστυνομικούς και έτσι τα εκμυστηρεύτηκα όλα στον οδηγό μου. Αυτός μου είπε, “άστο αυτό, το παίρνω πάνω μου” και έτσι το ξεπέρασα».

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου που τον διαδέχτηκε δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Διαδέχομαι έναν έντιμο άνθρωπο, έναν εργάτη του Δικαίου που υπηρέτησε με εντιμότητα τόσα χρόνια τη δικαιοσύνη. Το έργο του αυτό θα το συνεχίσω. Υπάρχουν διαφορές, αλλά θα αμβλυνθούν» είπε ο κ. Αθανασίου αναγνωρίζοντας ότι η δικαιοσύνη έχει πράγματι πολλά προβλήματα.

Ο απερχόμενος υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό που μου έκανε την τιμή να υπηρετήσω σε θέση ευθύνης σε αυτό το κρίσιμο υπουργείο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις