Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φέρεται να τα παίρνει όλα επάνω του o Αλέξης Φράγκος για το μακελειό της Ανθείας

Φέρεται να τα παίρνει όλα επάνω του o Αλ...

Ποιοι είναι οι πέντε που συνελήφθησαν μαζι του στην Αθήνα

20:28 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο Αλέξης Φράγκος ομολόγησε προφορικά και είπε στους αστυνομικούς ότι στο αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση στην Ανθείας επέβαινε ο ίδιος ως συνοδηγός, ένας άνδρας που οδηγούσε, ένα ακόμα συγγενικό του πρόσωπο και μια κοπέλα.

Για τους υπόλοιπους τρεις, σύμφωνα με τα όσα έχει πει προφορικά, υποστηρίζει ότι δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή. Για τον εαυτό του λέει ότι καθοδηγούσε την καταδίωξη και πυροβόλησε με δύο όπλα των 7,68mm και των 38mm αντίστοιχα.

Σημειωτέον ότι τα όπλα δεν έχουν βρεθεί και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει  προφορικά ανέφερε ο ίδιος, μετά το επεισόδιο της οδούς Ανθείας τα πέταξε.

Ο Αλέξης Φράγκος προσήχθη το απόγευμα στον Εισαγγελέα από τον οποίο πήρε 48χρονη προθεσμία για να απολογηθεί. Σημειώνεται ότι όλα τα παραπάνω φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να τα έχει παραδεχθεί στον προφορικό λόγο και όχι στην απολογία του. Κατόπιν τούτου σύμφωνα με την δικονομία δεν υπάρχει, προς το παρόν, επίσημη ομολογία.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον φόνο του Πάνου Τσίρκα και για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον βαρή τραυματισμό του Ν. Ντάντη.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση του Αλέξη Φράγκου, δικονομικά και ουσιαστικά καμία προφορική δήλωση του κατηγορούμενου δεν έχει νομική ισχύ κατά συνέπεια η επίσημες θέσεις του, για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, θα διατυπωθούν κατά τη διάρκεια της απολογίας του την Μεγάλη Τρίτη.

16.43 Ένας πατρινός πυγμάχος, μια νεαρή πατρινή που έχει διακριθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς, ο επιχειρηματίας σύντροφός της, μια επίσης νεαρή γυναίκα και ένα ακόμη άτομο είναι οι πέντε συλληφθέντες που βρέθηκαν μαζί με τον Αλέξη Φράγκο το πρωί σε σπίτι στο Μπραχάμι Αττικής.

Η πράξη για την οποία κατηγορούνται είναι απλή υπόθαλψη. Δεν αποκλείεται δηλαδή ακόμη και να αφεθούν ελεύθεροι αφού οριστεί τακτική δικάσιμος.

15.45: Πριν απο λίγα λεπτά πέρασαν - κάτω απο δρακόντεια μέρα - την πόρτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαϊας ο Αλέξης Φράγκος -φορώντας για λόγους ασφαλείας προφανώς αλεξίσφαιρο γιλέκο - και οι υπόλοιποι πεντε συλληφθέντες που εντοπίστηκαν απο την αστυνομία το πρωί σε σπίτι στο Μπραχάμι της Αθήνας.

14.21: Επιβεβαιώνεται η πληροφορία του thebest.gr. Η Αστυνομία είναι στο τελικό στάδιο των ερευνών για την πλήρη διαλεύκανση και την σύλληψη των δραστών για την διπλή δολοφονία Φράγκου - Σινούρη στην Σαχτούρη.

13.31: Πληροφορία που ως αυτή την ώρα δεν επιβεβαιώνεται αναφέρει ότι ο Αλέξης Φράγκος έχει ήδη παραδεχθεί προφορικά εμπλοκή στην δολοφονία Τσίρκα το περασμένο Σάββατο στην οδό Ανθείας.

12.35: Σε λίγη ώρα φτάνουν στο Αστυνομικό Μέγαρο τα οχήματα που μεταφέρουν από την Αθήνα τον Αλέξη Φράγκο και τους άλλους πέντε συλληφθέντες.

12.20: Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι θα κληθούν στο Αστυνομικό Μέγαρο οι μάρτυρες της δολοφονίας Τσίρκα το περασμένο Σάββατο στην οδό Ανθείας ώστε να αναγνωρίσουν τον Αλέξη Φράγκο. Πιθανότατα αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

10.15 Στη σύντομη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:" Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα εντός οικίας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, μετά από αστυνομική επιχείρηση, 31χρονος ημεδαπός που αναζητείτο για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, στην Πάτρα, την 20 - 04. 2013. Μαζί του συνελήφθησαν 5 άτομα για υπόθαλψη". Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες για τους πέντε ακόμα συλληφθέντες εξετάζεται η πιθανή συμμετοχή τους και σε άλλες υποθέσεις, που ερευνά η αστυνομία.

9.14: Ο Αλέξης Φράγκος δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν οι άνδρες των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας εισέβαλαν στο σπίτι στο οποίο κρυβόταν.Μαζί του βρίσκονταν και τρία ακόμα άτομα - ένας εξ αυτών Πατρινός, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού- οι οποίοι και συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία και μεταφέρονται και αυτοί στην Πάτρα.

8.12: Η σύλληψη Φράγκου δεν συνδέεται με τις παράλληλες έρευνες για την διπλή δολοφονία στην οδό Σαχτούρη. Οι αστυνομικοί, πάντως, φαίνεται ότι δεν θ' αργήσουν να προχωρήσουν σε συλλήψεις και για το μακελειό έξω από το "Μπιζού" καθώς είναι βέβαιο ότι έχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

7.55: Ο Αλέξης Φράγκος συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών (Μπραχάμι) και οδηγείται στην Πάτρα με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

7.35: Συνελήφθη πριν από λίγο, σε περιοχή της Αθήνας που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή, ο 31χρονος Αλέξης Φράγκος, βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Πάνου Τσίρκα το περασμένο Σάββατο στην οδό Ανθείας στην Πάτρα και αδελφός του δολοφονηθέντος, έξω από το "Μπιζού", Κωνσταντίνου Φράγκου.

Οι πρώτες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η σύλληψη έγινε ύστερα από κοινή επιχείρηση των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας Αθηνών, με την συνεργασία φυσικά της Ασφάλειας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις