Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα εκτός απροόπτου η επέμβαση στον 15χρονο μαθητή, στο Αννόβερο της Γερμανίας - Μηνύματα στήριξης και από ομογενείς

Σήμερα εκτός απροόπτου η επέμβαση στον 1...

Ραδιοφωνική εκπομπή χθες κατακλύστηκε από μηνύματα

Σήμερα Δευτέρα εκτός απροόπτου, θα υποβληθεί στην λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ο 15χρονος Μ. μαθητής του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας που από το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο του Αννόβερο της Γερμανίας. Η περίπτωση του έχει συγκινήσει το πανελλήνιο κι ενεργοποίησε φορείς και απλούς πολίτες, ενώ και πολλοί ομογενείς θέλουν να σταθούν στο πλευρό του παιδιού και της οικογένειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες βράδυ μουσική εκπομπή της ΕΡΑ που μεταδίδεται στο εξωτερικό κατακλύστηκε από μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr ολοκληρώθηκε ήδη ο κύκλος των αναγκαίων εξετάσεων και αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό των γιατρών σήμερα θα γίνει η επέμβαση. Στο μεταξύ, ο 15χρονος είναι σε καλή διάθεση, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την οικογένεια του αλλά και τον νευροχειρουργό Βασίλη Παναγιωτόπουλο ο οποίος τον συνοδεύει στην Γερμανία και θα είναι παρών και στην χειρουργική επέμβαση.

Η οικογένεια του 15χρονου ευχαρίστησε το πλήρωμα και το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας του αεροσκάφους που ανέλαβε την μεταφορά στη Γερμανία (το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αννόβερου στις 11.40 τοπική ώρα) καθώς και το ΕΚΑΒ που, επίσης, στάθηκε στο πλευρό του μαθητή.

Μέλος της οικογένειας του 15χρονου, με το οποίο συνομίλησε το thebest.gr, ανέφερε ότι η οικογένεια, εκτός από το πλήρωμα του αεροσκάφους και το ΕΚΑΒ, εκφράζει τις ευχαριστίες του και στον γιατρό κ. Παναγιωτόπουλο για την πολύτιμη συνδρομή του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις