Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ολοκληρώθηκε σε κλίμα έντασης η κινητοποίηση των αγροτών στην Ακτή Δυμαίων-Νωρίτερα μοίρασαν προϊόντα στην πλατεία Γεωργίου- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Ολοκληρώθηκε σε κλίμα έντασης η κι...

Συνωστισμός απο τους πολίτες για δωρεάν φρούτα και λαχανικά-

Ένταση επικράτησε προς στιγμήν στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων όπου κατέληξε η κινητοποίηση των αγροτών. Οι αγρότες με τα οχήματα τους έκλεισαν για λίγη ώρα και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας του δρόμου. Πριν απο λίγο αποχώρησαν και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

14.15 Αποχώρησαν πριν απο λίγο απο το κέντρο της Πάτρας οι αγρότες με τα οχήματά τους και κατευθύνονται στην Ακτή Δυμαίων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν έξω απο τα γραφεία της ΔΕΗ για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

12.57 Στην πλατεία Γεωργίου βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα τα αγροτικά αυτοκίνητα που έφθασαν με πομπή νωρίτερα από τα μπλόκα της Πατρών Πύργου  και του Κουρλαμπά.

Οι αγρότες μοιράζουν δωρεάν λαχανικά και φρούτα στους πολίτες που σύμφωνα με πληροφορίες συνωστίζονται για να τα παραλάβουν.

Οι αγρότες μπήκαν στο κέντρο της πόλης από την περιμετρική και στη συνέχεια από την παραλιακή οδό στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που είχαν αποφασίσει.

12.31 Εκατοντάδες αγρότες έχουν "εισβάλλει" αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, στα πλαίσια των κινητοποιήσεών τους, όπως από το πρωί είχε αναφέρει το thebest.gr

Οι αγρότες χρησιμοποιούν για την κινητοποίησή τους τα αγροτικά τους αυτοκίνητα και όχι τρακτέρ, μετά από σχετική απαγόρευση της Αστυνομίας, η οποία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα τάξης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους οι αγρότες θα κατευθυνθούν στην πλατεία Γεωργίου προκειμένου να μοιράσουν προϊόντα στους πολίτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις