Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γνωστή Πατρινή δημοσιογράφος συναντήθηκε με τους διάσημους Dsquared στη Μύκονο

Γνωστή Πατρινή δημοσιογράφος συναντήθηκε...

Η Άντυ Μπακοπούλου γνώρισε από κοντά στη διάρκεια των διακοπών της τους ταλαντούχους σχεδιαστές Dean και Dan από τον Καναδά

Λάτρεις του κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων, της Μυκόνου δηλώνουν τα τελευταία χρόνια οι Dsquared, το διάσημο σε όλο τον κόσμο σχεδιαστικό δίδυμο με καταγωγή από την Καναδά.

Ο Dean και ο Dan Catenacci όπως είναι τα ονόματα τους, τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου εθεάθησαν στις πανέμορφες και κοσμικές παραλίες του νησιού των ανέμων όπως την Ψαρρού όπου έκαναν τα μπάνια τους και ξεφάντωσαν με την παρέα τους.

Οι δίδυμοι Dean και Dan από το Τορόντο που ρούχα τους έχουν φορέσει πολλοί διεθνείς σταρ όπως η Ριάνα, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο Ρίκι Μάρτιν, η Μπρίτνει Σπίαρς, η Μαντόνα, ο Τζορτζ Μάικλ, κ.α., εντοπίστηκαν από τους Έλληνες παπαράτσι να απολαμβάνουν τη σαμπάνια τους στην παραλία φορώντας τα πολύχρωμα αθλητικά μαγιό τους που έχουν κάνει μόδα.

Εκτός από τα ρούχα τους, περιζήτητη είναι και η σειρά αρωμάτων τους, τα «Wood» με τη δροσερή μυρωδιά του κέδρου. Οι 48χρονοι Dean και Dan λατρεύουν την Ελλάδα και όπως δήλωσαν, σαφώς και προτιμούν περισσότερο τη Μύκονο από την Ίμπιζα για τις διακοπές τους.

Στη Μύκονο τους συνάντησε και η Πατρινή δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Άντυ Μπακοπούλου η οποία όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται εκτενώς και με την μόδα και είναι γνώστρια των τάσεων και των μυστικών της μόδας.

Όπως μάθαμε η Άντυ Μπακοπούλου έμεινε εντυπωσιασμένη από τους ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας οι οποίοι από κοντά είναι πολύ λεπτοί, φινετσάτοι και φιλικοί. Να σημειώσουμε ότι ο σύζυγος της Πατρινής δημοσιογράφου είναι ο επιχειρηματίας Πάνος Μέξας ο οποίος φέρνει και εμπορεύεται τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, τα ρούχα και αξεσουάρ των Dsquared.

Οι δύο Καναδοί σχεδιαστές συνάντησαν φέτος κι άλλους γνωστούς στο νησί των ανέμων όπως τον Αθηναίο δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή στο MTV Greece, Γιώργο Σατσίδη.

 

Οι Dsquared με τον Γιώργο Σατσίδη

Οι Dsquared με τον Γιώργο Σατσίδη

Οι Dsquared με τον Γιώργο Σατσίδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight