Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αναδιώτης: «Στα 20 μου είχα σχέση με μία κυρία 32 ετών»

Αναδιώτης: «Στα 20 μου είχα σχέση με μία...

Αποκάλυψε ο Αιγιώτης γυμναστής, μοντέλο και ηθοποιός που «σκίζει» αυτό το διάστημα με το ρόλο στο σήριαλ «Οι βασιλιάδες»

Στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται ολοένα ο αγαπητός Αιγιώτης ηθοποιός, γυμναστής και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης που «σκίζει» με το ρόλο του λαικού παιδιού Μηνά με τους καλογυμνασμένους μυς στη σειρά του Mega “Οι Βασιλιάδες”. Μάλιστα ο 29χρονος ηθοποιός έκανε εντύπωση πρόσφατα με τα όσα δήλωσε και υπονόησε ότι κάθε άντρας για να θεωρείται ολοκληρωμένος πρέπει να περάσει και από το κρεβάτι μιας έμπειρης και μεγαλύτερης γυναίκας.

Ο Νίκος Αναδιώτης που έχει ύψος 1,90 και έχει ήδη κλέψει τις καρδιές πολλών θαυμαστριών, ενσαρκώνει στο σήριαλ «Οι Βασιλιάδες» που ρίχνει αυλαία αυτήν την εβδομάδα (και μακάρι αν ξεπεραστούν τα οικονομικά εμπόδια να συνεχιστεί τον επόμενο χειμώνα) ένα νεαρό άνδρα που φλερτάρει με μια γυναίκα αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του (στο ρόλο η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου).

Όσο για την πραγματική του ζωή όπως δήλωσε στο περιοδικό TvBox και αναδημοσίευσε το gossip.tv, «όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα να περάσω μερικές εβδομάδες με κάποια όμορφη 35άρα. Για να πω την αλήθεια, την επιζητούσα κιόλας. Κάθε άντρας, για να θεωρείται ολοκληρωμένος, πρέπει κάποια στιγμή να περάσει από το κρεβάτι μιας έμπειρης και μεγαλύτερης γυναίκας. Θυμάμαι πως στα 20 μου είχα μια υπέροχη σχέση με μια κυρία ετών 32»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight