Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Θανάσης Νταβλούρος στο πλευρό των σωφρονιστικών υπαλλήλων

Ο Θανάσης Νταβλούρος στο πλευρό των σωφρ...

Δήλωση του βουλευτή Αχαϊας της ΝΔ για τις κινητοποιήσεις στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων σωφρονιστικών υπαλλήλων τάσσεται με δήλωσή του ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος. Συγκεκριμένα, και με αφορμή τις δυναμικές κινητοποιήσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, ο κ. Νταβλούρος ανέφερε:

“Γνωρίζω από πρώτο χέρι, λόγω της μακράς επαγγελματικής διαδρομής μου στην Ελληνική Αστυνομία, τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι καλούνται κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες να επιτελέσουν το σημαντικό καθήκον τους στις υπερφορτωμένες ελληνικές φυλακές.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση μου στον αγώνα τους και να δηλώσω δημοσίως ότι είμαι στο πλευρό τους και στη διάθεσή τους, αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων τους, με όλες μου τις δυνάμεις.

Παράλληλα, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, θα ευαισθητοποιηθεί στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των αιτημάτων των σωφρονιστικών υπαλλήλων, καθώς και στη γενικότερη αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις