Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι γυρεύει η Παπαρίζου με τις Melisses;

Τι γυρεύει η Παπαρίζου με τις Melisses;

Μουσικές παραστάσεις ανά την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει και ο Γιάννης Κότσιρας με τίτλο «On the road»

Πολλές είναι οι μουσικές συνεργασίες και συναυλίες που προγραμματίζονται για το ερχόμενο καλοκαίρι. Μία από αυτές που αναμένεται να τραβήξει σαν μαγνήτης τη νεολαία θα είναι αυτή της δημοφιλούς τραγουδίστριας και νικήτριας της Γιουροβίζιον για το 2005, Έλενας Παπαρίζου και της νεανικής μπάντας Μelisses. Η Έλενα Παπαρίζου που είχε πάρει μέρος πρόσφατα στο Σουηδικό σώου «Let’s dance», επέστρεψε από την Σουηδία όπου βρισκόταν και ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Θα πραγματοποιήσει μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με τις Μelisses η οποία θα ξεκινήσει στο τέλος Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας η Έλενα Παπαρίζου αναμένεται το πιθανότερο να έρθει και στην Πάτρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζει παράλληλα και το νέο της δίσκο, ο οποίος θα περιλαμβάνει dance κομμάτια. Στο μεταξύ τις βαλίτσες του για καλοκαιρινό τουρ σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζει κι ένας ακόμη αγαπημένος του ελληνικού κοινού, ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας. Παρέα με μια υπέροχη ομάδα έξι μουσικών, ο Γιάννης Κότσιρας θα βγει «on the road-στο δρόμο» όπως ονομάζει τη σειρά των καλοκαιρινών του εμφανίσεων για να παρουσιάσει μία μοναδική μουσική παράσταση σ΄ ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο έχοντας μαζί του τη Σαββέρια Μαργιολά μια καινούργια φωνή με γνήσια λαικά ηχοχρώματα.

Μαζί του επίσης θα είναι ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις «ανατρεπτικές» ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός, στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης και στο βιολί η Μίγκεν Σελμάνι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight