Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σήμερα στις 11 η συνέλευση των κατοίκων για το μεταναστευτικό

Πάτρα: Σήμερα στις 11 η συνέλευση των κα...

Στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην πλατεία Γεωργίου

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στην περιοχή Ιτεών, η Επιτροπή Αγώνα των Κατοίκων της περιοχής Ιτεών, με τη συνεργασία του τοπικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου και του Δήμου Πατρέων, διοργανώνουν ανοικτή συζήτηση στην οποία καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι Πατρινοί φορείς, σύλλογοι και πολίτες. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης και ώρα 11 π.μ.

Η συνάντηση σύμφωνα με τους διοργανωτές, έχει ως σκοπό να ανταλλαγούν απόψεις, να κατατεθούν προτάσεις για να διαμορφωθούν θέσεις, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο μεγάλο πρόβλημα που ακούει στο όνομα λαθρομετανάστες.

Η Επιτροπή Αγώνα με ανακοίνωσή της τονίζει πως "διαπιστώνοντας ότι ο αγώνας διαστρεβλώνεται- καπηλεύεται και γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης θέλει να ενημερώσει τους πολίτες ότι ο αγώνας έχει στόχο "την ανατροπή των αποφάσεων και των νόμων που άπτονται του μεταναστευτικού προβλήματος και που σαν αποτέλεσμα έχουν να μας βυθίζουν σε πένθος, να μας εξαγριώνουν, να μας θλίβουν και να μας αγανακτούν. Κάθε άλλη ερμηνεία, θεωρείται σκόπιμη και ύποπτη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις