Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαδημάτος: «Δεν κάθομαι στον καναπέ μου να δεχθώ την εκποίηση της χώρας - Ρίψασπις δεν υπήρξα ποτέ!»

Παπαδημάτος: «Δεν κάθομαι στον καναπέ μο...

Εκατοντάδες πολίτες του Αιγίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και έστειλαν μήνυμα νίκης για την Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο

Μία ακόμα μεγάλη εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Παπαδημάτου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς εκατοντάδες πολίτες του Αιγίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και έστειλαν μήνυμα νίκης για την Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο, αλλά και ελπίδας για την ανάταξη της χώρας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Παλαιό Νοσοκομείο του Αιγίου, ο κ. Παπαδημάτος έκανε λόγο για «την κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση στην χώρα, από την εποχή του Χ. Τρικούπη», υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει όλοι να την αντιμετωπίσουμε με λογική και αίσθημα ευθύνης».

«Η 7η του Μάη πρέπει να βρει την χώρα με ισχυρή κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Παπαδημάτος, προβλέποντας πως η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα με σημαντική διαφορά και ο Αντώνης Σαμαράς ο νέος πρωθυπουργός.

Ταυτόχρονα βέβαια, προειδοποίησε πως «η ανάταξη της χώρας δεν θα είναι εύκολη δουλειά. Στη ΝΔ δεν πουλάμε παραμύθια –δεν θα βγούμε από την μια μέρα στην άλλη από την κρίση. Την επομένη κιόλας των εκλογών πρέπει όλοι μαζί να σηκώσουμε τα μανίκια και να στρωθούμε στη δουλειά, υλοποιώντας μεταρρυθμίσεις ικανές να μας οδηγήσουν στην έξοδο του τούνελ».

Επιπρόσθετα, υπογράμμισε εμφατικά πως «εγώ δεν κάθομαι στον καναπέ μου να δεχθώ την εκποίηση της χώρας μου, ρίψασπις δεν υπήρξα ποτέ. Σας καλώ λοιπόν να δώσουμε από κοινού αυτήν την ιστορική Μάχη για το Αύριο των παιδιών μας!»

Σε ότι αφορά την Αιγιάλεια, σημείωσε μεταξύ άλλων πως, πρώτα απ’ όλα «η περιοχή διαθέτει τέτοιο ασύγκριτο φυσικό πλούτο, αναγνωρισμένο παγκοσμίως και με κύριο σημείο αναφοράς τον Κορινθιακό κόλπο, ώστε πραγματικά οι δυνατότητες ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος είναι τεράστιες». Υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρό στο συγκεκριμένο κομμάτι, τόνισε ο κ. Παπαδημάτος, αρκεί οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται να βρίσκουν στήριξη από τους τοπικούς φορείς και να επικρατήσει ένα κλίμα συνέργειας μεταξύ των ντόπιων επιχειρηματιών.

Ταυτόχρονα, ένα μεγάλο ανοιχτό ζήτημα για την Αιγιάλεια υπογράμμισε ο υποψήφιος, είναι αυτό της κατασκευής σύγχρονων υποδομών όπως η εθνική οδός, μία στοιχειώδη υποδομή η οποία έπρεπε να έχει δρομολογηθεί χρόνια τώρα και με την οποία μπορεί η ευρύτερη περιοχή να αποτελέσει ουσιαστικά το επίνειο των Αθηναίων, ώστε να έρχονται είτε για προσωρινή είτε και για μόνιμη διαμονή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις