Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοινή συνάντηση Δήμου, Επιμελητηρίου και άλλων Φορέων της Πάτρας αύριο με τον Βενιζέλο για την Αχαϊκή

Κοινή συνάντηση Δήμου, Επιμελητηρίου και...

Ψήφισμα στήριξης από το Δημοτικό Συμβούλιο

Στην Αθήνα μεταβαίνουν αύριο το πρωί εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαΐας και άλλοι φορείς της περιοχής προκειμένου να συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το λουκέτο στην Αχαϊκή Τράπεζα, την εκκρεμότητα με τους δανειολήπτες κ.α.. Σε αυτό το ραντεβού, που πιθανότατα θα γίνει στα γραφεία του κόμματος, θα συμμετάσχει, όπως ο ίδιος δήλωσε πριν λίγο κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, και ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς.

Μάλιστα το Σώμα, ομόφωνα, ψήφισε ομόφωνα κείμενο στήριξης των προσπαθειών που καταβάλουν το τελευταίο διάστημα, τόσο το Επιμελητήριο όσο και οι λοιποί φορείς της Πάτρας.

Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτων Μαρλαφέκας, επισήμανε ότι στο ψήφισμα θα πρέπει να φαίνεται ξεκάθαρα η συμπαράσταση του Δήμου υπό την έννοια ότι τις επόμενες ημέρες κατεβαίνουν στην Πάτρα οι πολιτικοί αρχηγοί.

«Έχουμε ζητήσει συνάντηση με όλους. Πρέπει να υπάρξει μια παρέμβαση και από εσάς που να λέει είτε ότι λήγει το θέμα με την Τράπεζα είτε, ως αρχηγοί των κομμάτων, είστε ανεπιθύμητοι».

Μάλιστα ο κ. Μαρλαφέκας πρόσθεσε με νόημα: «Εμείς κάνουμε μια καμπάνια με όλους, εάν δεν μας απαντήσουν θα είμαστε δίπλα από εκεί που θα μιλήσουν στην Πάτρα!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις