Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζονται τα σεμινάρια για τον καρκίνο του Μαστού

Συνεχίζονται τα σεμινάρια για τον καρκίν...

Αυτή την Τετάρτη στην ενημερωτική ενότητα που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» επίκεντρο είναι η γονιμότητα και ο γονιδιακός έλεγχος

Τα εκπαιδευτικά ενημερωτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος «Άλμα Ζωής» του νομού Αχαΐας, συνεχίζονται αυτή την Τετάρτη 25 Απριλίου στο χώρο του Discover στην οδό Πατρέως 30 με θέμα: «Γονιμότητα και Γονιδιακός Έλεγχος» και ομιλητή τον κύριο Γεώργιο Νασιούλα, Μοριακό Βιολόγο Επιστημονικό Διευθυντή Genekor.

Μέσα από τα ενημερωτικά αυτά σεμινάρια στόχος του συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση των γυναικών κάθε ηλικίας που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα σχετικά με σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασθένεια του καρκίνου του μαστού.

Οι υπεύθυνοι στο «Άλμα Ζωής» θεωρούν ότι οι σωστά ενημερωμένες ασθενείς είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τα προβλήματα και τις παρενέργειες της ασθένειας τους καλύτερα. Αξιοσημείωτο είναι ότι για τις συμμετέχουσες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο δεν υπάρχει κόστος αλλά μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν αρκεί πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2610-222274.

Επίσης μπορούν να ενημερωθούν καλύτερα στέλνοντας Email στη διεύθυνση: [email protected] ή πληκτρολογώντας τη διεύθυνση στο διαδίκτυο http://www.almazoispatras.gr.

Τα επόμενα σεμινάρια θα περιλαμβάνουν ομιλία του Νεοκλή Γεωργόπουλου στις 30 Μαίου με θέμα «Γονιμότητα μετά τον καρκίνο του μαστού», της Μαριάννας Ζαππή στις 13 Ιουνίου με θέμα «διατροφή και καρκίνος του Μαστού» και της Αθηνάς Χριστοπούλου στις 20 Ιουνίου με το σοβαρό θέμα «καρκίνος του Μαστού και Μετάσταση». Κατόπιν το καλοκαιρινό διάλειμμα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα ξαναξεκινήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου με την ομιλία του Κωνσταντίνου Παπαδημητρίου.

Να σημειωθεί ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων τη φορά είναι 30 άτομα οπότε θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις