Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μιμίκα Χριστοδουλοπούλου-Δημιουργεί πλέον σαπούνια-έργα τέχνης

Μιμίκα Χριστοδουλοπούλου-Δημιουργεί πλέο...

Η γνωστή δημοσιογράφος με μακρόχρονη θητεία στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση που τα τελευταία δύο χρόνια στράφηκε σε νέο επαγγελματικό χώρο μίλησε στο Best

Η πιο γνωστή γυναικεία ραδιοφωνική φωνή της Πάτρας, έχει αφήσει κατά μέρος τα μικρόφωνα  και το τελευταίο διάστημα μας συστήνεται ως Dimitra. Με αυτήν την επωνυμία δημιουργεί τους δικούς της μικρούς, καλαίσθητους «θησαυρούς» που εκτίθενται σε γκαλερί εντός και εκτός Πατρών, άλλοτε χρησιμοποιώντας φύλλα χρυσού κι άλλοτε ότι πολυτιμότερο μας χαρίζει η φύση όπως ελαιόλαδο, βότανα, αιθέρια έλαια και αρωματικά φυτά.

«Αν μου έλεγες πριν από λίγα χρόνια πως μία μέρα θα γνώριζα τόσα για το λάδι ελιάς και τα βότανα, μπορεί και να γελούσα», εκμυστηρεύθηκε η Μιμίκα Χριστοδουλοπούλου στο Πασχαλινό τεύχος του The Best, για να προσθέσει ότι «όλα έχουν επηρεαστεί από την κρίση, αυτό όμως δεν σταματά την προσπάθεια για το καλύτερο, θέλω να είμαι αισιόδοξη».

Ολόκληρη η συνέντευξη της συμπαθούς Μιμίκας Χριστοδουλοπούλου και το αφιέρωμα στην ξεχωριστή «εικαστική» δουλειά της στο τρέχον τεύχος του περιοδικού The Best.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight