Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Βροχερό... "οβελία" δείχνουν οι μετεωρολόγοι!

Αχαΐα: Βροχερό... "οβελία" δεί...

Τί δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία

Άσχημες είναι οι έως τώρα προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην Αχαΐας την Κυριακή του Πάσχα. Τα υπάρχοντα δεδομένα δείχνουν βροχές σε Πάτρα, Κάτω Αχαΐα και Καλάβρυτα και σύννεφα στο Αίγιο. Πιο αναλυτικά, για όλη τη χώρα η ΕΜΥ, προβλέπει:

Το διήμερο Μ. Τετάρτη 11/4 και Μ. Πέμπτη 12/4 θα επικρατήσουν γενικά καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές βροχές τη Μ. Πέμπτη στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας και κυρίως στα ορεινά. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν σταδιακή άνοδο επανερχόμενες τη Μ. Πέμπτη στα επίπεδα των 25-26 βαθμών Κελσίου. Παράλληλα οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους με τις εντάσεις τους να μη δημιουργούν προβλήματα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία από τη Μ. Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.

Παράλληλα οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά, ενώ οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πρόσκαιρη αισθητή άνοδο. Τέλος οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις