Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παναγιωτοπούλου: "Η Αχαΐα αποκτά έναν ακόμη κόμβο επικοινωνίας"

Παναγιωτοπούλου: "Η Αχαΐα αποκτά έν...

Δήλωση της πολιτευτού της ΝΔ για τις πτήσεις από τον Άραξο

"Καλωσορίζουμε την απόφαση της Ryanair να εντάξει το αεροδρόμιο του Αράξου στο πρόγραμμα πτήσεων της. Η Αχαΐα αποκτά έναν ακόμη κόμβο επικοινωνίας με ευρωπαϊκούς προορισμούς και είναι βέβαιο ότι τα οφέλη θα είναι πολλαπλά για την τοπική μας οικονομία σε όλα τα επίπεδα.

Kαλώ όλους τους συναρμόδιους φορείς, κρατικούς και αυτοδιοικητικούς να συνδράμουν στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος. Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλες χαμένες ευκαιρίες".

Τα παραπάνω δήλωσε η πολιτευτής της ΝΔ Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου με αφορμή την πρώτη πτήση της Ryanair στον Άραξο και την υποδοχή που επιφύλαξαν οι τοπικοί φορείς.

Η κυρία Παναγιωτοπούλου δεν παρέλειψε να δώσει δημόσια συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, τον Πρόεδρο των ξενοδόχων Νίκο Παπαλέξη, τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής, κ. Σταυρόπουλο και Κοτοπούλη, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων που συνέδραμαν στην υλοποίηση του τουριστικού ονείρου για την περιοχή μας.

"Απομένει να εργαστούμε όλοι μαζί για την βελτίωση των υποδομών, ώστε να εξασφαλίσουμε τη συνέχιση της προσπάθειας των ανθρώπων που εργάζονται εδώ και χρόνια για την τουριστική ανάπτυξη του νομού. Ας ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια που μας ταλανίζει, ας ανοίξουμε τα φτερά μας.

Μόνο έτσι θα απομακρυνθούμε από τη στασιμότητα. Οι ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας θα πρέπει να αξιοποιηθούν. Δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από άλλες περιοχές που έχουν καταγραφεί στη συνείδηση του μέσου Ευρωπαίου επισκέπτη ως τόποι προορισμού της χώρας μας", κατέληξε η κυρία Παναγιωτοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις