Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Καρέ-καρέ η εκδήλωση «Ταξιδευτές της Πρόζας της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας

Καρέ-καρέ η εκδήλωση «Ταξιδευτές της Πρό...

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μουλίνος

Η θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της Πρόζας» της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, πραγματοποίησε καλλιτεχνική εκδήλωση το Σάββατο 10 Μάρτη 2012 στις 20.00 το βράδυ στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου Discover στην Πάτρα, για να τιμήσει την γυναίκα σαν πολίτη, να καταδείξει τον πολλαπλό της ρόλο και να αναγνωριστεί γι’ αυτό που ακριβώς είναι.

Η βραδιά περιελάμβανε απαγγελίες ποιημάτων επιλεγμένων από την νεώτερη ελληνική ποίηση καθώς και ανάγνωση ανάλογων κειμένων, γραμμένων από γνωστές ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και συγγραφείς, τα οποία συνοδεύτηκαν από μουσικές συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, με την συμμετοχή των 13 μελών της θεατρικής ομάδας και την επιμέλεια - οργάνωση - παρουσίαση της εκδήλωσης από τον Χρήστο Μπαϊρακτάρη και την τεχνική της υποστήριξη από τον Χρήστο Αντωνόπουλο.

Η βραδιά έκλεισε με αναφορά σε Πατρινούς και Καλαβρυτινούς ποιητές καθώς και ιδιαίτερο αφιέρωμα στην επίτιμη πρόεδρο της Ένωσης Καλαβρυτινών κυρίας Γιώτας Κωνσταντοπούλου καθώς και ευχαριστήριες ευχές στους χορηγούς της ομάδας κκ. Νικόλαο και Ντέπυ Μαντά.

Τα μέλη της ομάδας που συμμετείχαν ήταν: Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου (υπεύθυνη της ομάδας), Αλεξάνδρα Δημακοπούλου, Ανδρέας Ανδριόπουλος, Γιώργος Παπανικολάου, Ελένη Αγγελοπούλου, Κατερίνα Μαντά, Αντωνακοπούλου- Κώστας Ηλιόπουλος, Μανώλης Σοφούλης, Μάχη Αντωνοπούλου, Νάνσυ Ανδριοπούλου, Ολγα Σταυρουλοπούλου, Ρένα Πάλμου, Σοφία Μπαρλή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View