Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Δεν είναι λύση η εξόντωση των καταστηματαρχών από τον Δήμο της Πάτρας»

Ν. Παπαδημάτος: «Δεν είναι λύση η εξόντω...

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος τονίζει  πως «δεν υπάρχει μέρα που να μην ξημερώνει με μια οδυνηρή έκπληξη από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής. Τούτη τη φορά η διένεξη της με τον Σύλλογο εστίασης και Αναψυχής της Πάτρας την οδήγησε σε απροκάλυπτη επίδειξη ισχύος, με χαρακτηριστικά αντίποινων και εκδικητικότητας.

Μια μέρα μετά την ταραχώδη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, όπου οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν για αθέμιτο καρναβαλικό ανταγωνισμό, τα ψηλαλώνια δέχθηκαν την ‘’επίσκεψη’’ της πολεοδομίας. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε…

Είναι γεγονός ότι αρκετοί καταστηματάρχες έχουν τοποθετήσει διαφανείς ανεμοφράκτες, μπροστά από τα μαγαζιά τους, για να προστατεύονται οι πελάτες-καπνιστές από τον αέρα και τη βροχή τους χειμερινούς μήνες. Σχετικές άδειες για τις πρόχειρες κατασκευές δεν έχουν δοθεί, αν και οι καταστηματάρχες καταβάλουν ετήσιο μίσθωμα χιλιάδων ευρώ για την χρήση των πεζοδρομίων».

Στη συνέχεια ο κ. Νίκος Παπαδημάτος προσθέτει τα εξής:

«Σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις αυτό το ζήτημα έχει αντιμετωπισθεί με καλαίσθητο τρόπο. Στην Πάτρα διαιωνίζεται μια εκκρεμότητα για να παραμένουν οι καταστηματάρχες σε καθεστώς αιχμαλωσίας και ομηρίας.

Το άκρον άωτον της Δημοτικής ανεγκεφαλιάς είναι ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε βάρος των καταστηματαρχών!

Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Ή μάλλον ακολουθεί τον συρμό.

Κάποια δόξα ζήλωσε και ενέταξε το ‘’χαράτσι’’ στις δημοτικές προτεραιότητες της. Αντί συννενόησης, συνεργασίας, αντιμετώπισης και επίλυσης των προβλημάτων του δοκιμαζόμενου κλάδου της Εστίασης και αναψυχής, έχει επιλέξει την ρήξη και την εκδικητικότητα. Ως πότε ο Δημαράς θα πολιτεύεται με όρους εμπάθειας, άγονης και ατελέσφορης αντιπαλότητας και εξόντωσης των συνδημοτών μας; »

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις